ict vacatures

Onze ICT vacatures

BBL ICT vacatures

Heb je een BBL opleiding gevolgd en afgerond op het MBO? Dan kun je bij ICTZaakwaarnemer een baan vinden die naadloos aansluit op de ervaring die je hebt opgedaan tijdens je BBL opleiding. Hier vind je tal van BBL ICT vacatures, waar je ontzettend veel kunt leren. Vind de ideale mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en met plezier te werken in de IT-sector.

Lucas Kastelein

Lucas Kastelein

Jouw recruiter

2e lijns Support Engineer

IconTilburg Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40 uur per week

Populair

Bekijk nu
Open filters ⤵
Filters
Afstand
Categorie
Opleiding
X Reset filters

Wat is een BBL opleiding?

Wil je tegelijk werken en leren? Dan is een BBL opleiding wat je zoekt. Tijdens een BBL opleiding, ofwel een Beroepsbegeleidende Leerweg, besteed je tussen de 60% en 80% van je tijd aan praktijkervaring opdoen. Meestal ga je tijdens een BBL opleiding één dag per week naar school. Door veel in de praktijk al bezig te zijn met je vak creëer je de gelegenheid om waardevolle werkervaring op te doen tijdens het afronden van een ICT-opleiding. Heb je jouw opleiding afgerond? Dan kun je BBL ICT vacatures vinden via ICTZaakwaarnemer.

Wat is het salaris van een afgestudeerde BBL leerling?

Het salaris van iemand die een BBL ICT-opleiding volgt kan erg van elkaar verschillen. Het salaris is afhankelijk van hoe oud je bent en welk niveau je hebt gedaan, zoals MBO 2, 3 of MBO 4. Daarnaast kan de ICT-richting waarin je te werk gaat ook bepalen hoe hoog je salaris wordt. Het is daarom lastig te zeggen hoeveel je gaat verdienen na je BBL opleiding. Bij ICTZaakwaarnemer heb je BBL ICT vacatures waar je tussen de 2.200 euro bruto en 6.000 euro bruto aan de slag kan gaan.

Hoe kun je aan de slag na een BBL ICT-opleiding?

Heb je jouw BBL ICT-opleiding afgerond? Dan ben je nu klaar om de wereld van de informatietechnologie te betreden. Je opgedane kennis en vaardigheden kun je vanaf nu verder in praktijk gaan brengen. De volgende stap is het zoeken naar vacatures via ICTZaakwaarnemer, binnen je gekozen specialisatie. Je kunt je cv per vacature aanpassen aan de eisen van de functie wanneer je over de gevraagde eisen beschikt. Solliciteer op functies die relevant zijn en aansluiten bij jouw expertise. Vergeet niet te blijven leren en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de ICT-wereld. Dit zal je helpen om een succesvolle carrière op te bouwen.

Met de juiste inzet en toewijding kan een afgeronde BBL opleiding het startpunt zijn van een veelbelovende carrière in de spannende wereld van de informatietechnologie.

Wat is het verschil tussen een BBL opleiding en een BOL opleiding?

Wil je een onderwijsrichting kiezen en twijfel je tussen een BBL opleiding of een BOL opleiding? Dan is het belangrijk om te weten wat het verschil is tussen deze twee. Waar een BBL opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) werken en leren combineert met de focus op werkervaring opdoen binnen jouw vakgebied, richt een BOL opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg) zich meer op de lessen vanuit school die kan worden aangevuld met een stage binnen het werkgebied.

Een BOL opleiding is niet beter dan een BBL opleiding en andersom. Welke variant beter is, hangt puur af van jouw persoonlijke voorkeur. Ga je graag naar school, hou je van contact met mede-studiegenoten en hou je van studeren? Dan kun je beter kiezen voor een BOL opleiding. Wil je liever werkervaring opdoen en hou je niet van studeren? Dan kan een BBL opleiding een interessante keuze zijn.

Wanneer je jouw BBL opleiding hebt afgerond kun je op deze pagina verschillende interessante vacatures vinden.

Aan de slag als BBL ICT’er via ICTZaakwaarnemer

Ben je op zoek naar een vacature nadat je bij een erkend leerbedrijf je BBL opleiding hebt afgerond? Kijk dan eens tussen de BBL ICT vacatures van ICTZaakwaarnemer. Wij hebben een breed scala aan BBL ICT-kansen.

Zie jij het al zitten om je handen uit de mouwen te steken na jouw BBL ICT-opleiding? Solliciteer dan op een vacature die bij jou past of neem contact met ons op! Wij bieden veel groeimogelijkheden en hebben diverse BBL ICT vacatures die eventueel bij jou passen. Geef vandaag nog een kickstart aan jouw carrière als ICT-specialist.

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!