Breek de cyclus:
IT-talent dat blijft en presteert

Ben je het zat om tijd en energie te verspillen aan eindeloze gesprekken en onboarding? Vraag je je af waarom je IT-medewerkers óf snel vertrekken uit verveling, óf niet de bijdrage leveren die je nodig hebt? Het is een frustrerende cyclus van verkeerd werven, trainen en weer van voren af aan beginnen. Een cyclus waarbij je lastig toekomt aan het verbeteren van je dienstverlening.

Aanpak voor duurzame werving

Ontdek de ICTZaakwaarnemer methode

Bij ICTZaakwaarnemer begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een unieke, brein-gerichte aanpak in IT-detachering in gebruik genomen, die verder gaat dan de conventionele methodes. Deze methode komt uit de voetbalwereld, dat qua scouting van talent en talentontwikkeling lichtjaren voorloopt op de bedrijfswereld.

Wij doorbreken de cyclus. Onze aanpak richt zich op het vinden van kandidaten wiens cognitieve vaardigheden en denkwijze perfect aansluiten bij jouw team. Dit betekent het einde van de oneindige onboarding-cycli en het begin van een tijdperk van groei en innovatie.

Maak een einde aan eindeloos inwerken

Met ICTZaakwaarnemer vind je niet alleen de juiste IT-professionals, maar zorgen we er ook voor dat ze een blijvende en positieve impact hebben op jouw organisatie. Geen tijd meer verspillen aan constant inwerken, maar meer tijd voor groei en ontwikkeling.

 


We vinden de juiste specialisten

Laat ons jou helpen je IT-afdeling te verbeteren

Neem vandaag nog contact op met ICTZaakwaarnemer. We staan klaar om jouw IT-wervingsproces te transformeren met onze geavanceerde, brein-gerichte aanpak. Ontdek hoe we je kunnen helpen om de juiste talenten te vinden en te behouden, voor een sterker en stabieler IT-team en daarmee een innovatievere, meer succesvolle organisatie.

Boek een kennismaking
REFERENTIES
Wat andere opdrachtgevers over ons zeggen

"Een prettige samenwerking gehad met ICTZaakwaarnemer met als resultaat een succesvolle plaatsing."

Leonie Siebelink, HR Manager, Lebara

"Heel fijn om ICTZaakwaarnemer als partner te hebben. Ze schakelen snel en wanneer wij iemand nodig hadden kon hun specialist snel beginnen. We zijn nu zelf zo tevreden dat we deze jongen binnenkort in dienst gaan nemen, blij dat zij deze optie ook aan ons bieden."

Jan-Karel van den Brink, Director Consulting Services (Operations & retail) CGI

"Het proces met ICTZaakwaarnemer verliep snel en soepel, er was al een mooie voorselectie gemaakt van verschillende kandidaten en daar kwam snel een match uit. De specialist van ICTZaakwaarnemer is erg enthousiast en sluit perfect aan bij het gezochte profiel."

Ad Menken, IT Manager, Leen Menken Food Logistics

Graag komen we je langs om jouw uitdagingen te leren kennen en meer te vertellen over onze, op het brein-gerichte, werkwijze.

Plan een afspraak in