3 MIN READ

De all time favoriete games van… (deel 1)

Op een efficiënte en effectieve manier de gebruikers ondersteunen bij het gebruik van IT-services

Geplaatst door Hessel Mudde op 28 januari 2020

Neem contact op met Hessel Mudde:

Een nieuw format op onze blog: ‘De all time favoriete games van…’. In deze serie komen onze collega’s aan het woord en vertellen zij over hun favoriete games aller tijden. Leuk om hen beter te leren kennen en wellicht brengt het je op ideeën om zelf je oude console uit de kast te halen, een emulator te downloaden of die nieuwe console aan te schaffen die al zo lang in je winkelmandje staat. Lucas bijt het spits af:

Het eerste spel dat ik speelde op de Nintendo 64, wat ook mijn eerste console was.

De allerbeste dungeons, legendarische muziek, uitdagende bosses en natuurlijk een zeer sterke verhaallijn. Alle Zelda’s die hierna zijn gereleased heb ik gespeeld, dit blijft echter altijd mijn favoriet!

Cijfer: 10/10 

De artstyle van deze game is heel origineel waardoor je continue plezier hebt. De bosses zijn zeer uitdagend en zetten je goed aan het werk. Ook moet je veel backtracken waardoor je continue nieuwe omgevingen ontdekt. De soundtracks van deze game zijn ook heel sterk: atmosferisch en memorabel! Zelf speelde ik dit spel op de PS4.

Cijfer: 9/10

Je zou wel kunnen zeggen dat ik ben opgegroeid met Super Smash Bros op de N64. Een geweldig vechtspel met veel gekkigheid. In tegenstelling tot traditionele vechtspellen is het doel niet om de levensmeter van een tegenstander naar 0 te krijgen, maar om diegene de arena uit te werken. Mijn favoriete characters zijn: Zelda, Luigi, Pikachu en sinds kort speel ik ook regelmatig met Greninja. Deze game is ook ideaal voor op de vrijdagmiddag borrel (waarvan ik niet kan wachten tot het weer mogelijk is). 

Ik heb met Super Smash nog nooit van een IT’er verloren dus bring it on!

Mijn Nintendo Switch Friendcode is: SW-1459-2064-8124 

  1. Journey

Deze game duurt slechts drie uurtjes dus ik wil eigenlijk niet te veel verklappen. Waarom moet je deze game spelen? De visuals zijn geweldig, net als de muziek die perfect aansluit op de gameplay. Het hoofddoel is om de berg in de verte te bereiken. Ik raad je aan dit spel op de PS3 te spelen i.p.v. de PS4 omdat de graphics  (naar mijn idee) dan beter zijn.

Cijfer: 10/10

  1. GTA San Andreas

Kan me nog goed herinneren dat je naar de snackbar kon gaan en je character flink customizable was. Die van mij was meestal te zwaar! Sowieso vele classic missies, geweldige dialogen en oneindig veel gekkigheid. Bijvoorbeeld in de kelder van het politiebureau ^^

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!