Groeimogelijkheden
als ICT-specialist

Ben je ambitieus, gedreven en wil je jezelf altijd kunnen doorontwikkelen? Dan ben je als ICT’er bij ons aan het juiste adres. Wij zien onze werknemers het liefst opbloeien en we weten dat dit alleen gebeurt in een inspirerende omgeving waarin je kunt doorgroeien.

Groeimogelijkheden

Wij helpen je graag bij het behalen van jouw doelen

Groeien en carrière maken als ICT specialist doe je het best in een inspirerende omgeving waarin je kunt doorgroeien.

Hoe we dit doen?

Wij bieden jou de beste online leeromgeving; Pluralsight en een in-house trainer -die trainingen verzorgt bij ons op kantoor-. Samen stellen we een doel op en stippelen we de route uit over hoe je daar het beste kan komen. Tijdens onze samenwerking sta je altijd in nauw contact met je accountmanager, die je persoonlijk zal begeleiden. En waarom je dit zou moeten doen? Omdat wij weten wat de mogelijkheden zijn wanneer jij nieuwe certificaten behaald; The sky is the limit!

Gegarandeerd succes met onze trainingen

Bij ICTZaakwaarnemer staat de kennis van ons personeel centraal. Alleen zo kunnen collega’s echt groeien in hun carrière. Een van onze groeipijlers zijn de trainingen waarmee certificaten behaald worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld MD-100: de basis voor een IT’er. Wie daar verantwoordelijk voor is? Onze trainer Nassim.

 


Wat maakt jouw werk zo leuk?:

“Dankzij ICTZaakwaarnemer heb ik de mogelijkheid gehad om al mijn certificaten te behalen en daar ben ik ze nog altijd dankbaar voor. Door daar certificaten te halen, groeide ik steeds verder als ICT’er. Het gevoel om dat te leren, voelde zo goed dat ik hetzelfde wilde overdragen bij andere/mede ICT’ers. Daarom ben ik nu trainer geworden.”

Voor welke certificaten voorzie jij trainingen?

“Voor ICTZaakwaarnemer verzorg ik trainingen over diverse Microsoft Certificeringen. Denk hierbij aan:

Maar dat is niet alles. Naast trainingen over certificeringen, geef ik ook trainingen aan onze medewerkers over belangrijke onderwerpen om te starten in de ICT zoals bijvoorbeeld:

  • Active Directory
  • TopDesk

Waarom ben je eigenlijk begonnen met het geven van trainingen?

“Voordat ik begon met trainingen, merkte ik dat men vaak aanliep tegen het probleem om naast hun (fulltime) baan nog te leren voor een certificering. Ik wilde graag mensen helpen om het leren / de stap er naar toe makkelijker te maken. Dat doen we nu door klassikale trainingen te verzorgen en daarna onze trainees goed te begeleiden aan de hand van een op maat gemaakt schema. Veel ICT’ers willen verder groeien in hun carrière en certificaten zijn essentieel om je kennis te vergroten en om meer uitdagende werkzaamheden uit te voeren voor je werkgever.”

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de ICT? Of heb je nog geen ervaring maar zou je toch graag een kickstart maken binnen de sector? Nice! Wij leren je graag beter kennen, zodat we kunnen kijken naar jouw mogelijkheden bij ICTZaakwaarnemer.

Om jouw dromen te kunnen realiseren houden we er een eigen werkwijze op na waarmee we jou het beste kunnen begeleiden. Die werkwijze baseren we, zoals echte ICT’ers, op de wetenschap i.p.v. een onderbuikgevoel en persoonlijke ervaringen. Wij gaan samen onderzoeken waar jij van nature aanleg voor hebt en hoe je hier in kunt groeien. Zo weten we namelijk zeker dat jij plezier in je werk zult hebben en succesvol zal zijn, dat is waar het (naast een mooi salaris) natuurlijk om gaat!


Studie- en certificaatkosten? Komt goed.

Of je nou heel leergierig bent van jezelf, of dat je het juist fijn vindt als iemand jou verschillende leermogelijkheden voorlegt: wij zijn er voor jou! In de snel ontwikkelende ICT-sector is er altijd wel wat nieuws te leren en zijn er veel specialisatiemogelijkheden. Obstakels? Zolang jij gemotiveerd bent, zijn die er niet. Wij ontzorgen in alle studie- en certificaatkosten omdat we het zonde vinden als geld in de weg zou staan van jouw groei. Wij kennen simpelweg geen blokkades als het gaat om groei, bij ons raak je nooit uitgeleerd!

Als je bij ons helemaal klaar om een examen te maken dan kun je een voucher aanvragen. Schrijf je in op een passende datum en kies zelf een locatie die jou goed uit komt. De eerste twee examens worden volledig betaald door ICTZaakwaarnemer en het derde examen 50/50. Hoe wij jouw groei stimuleren? Per examen die je behaalt, ga je met €50,- bruto per maand omhoog in salaris! Wij zijn namelijk trots op onze ambitieuze werknemers en vinden dat dit rijkelijk beloond moet worden.

training ict specialist loopbaan

Leren en werken tegelijk

Wil jij het liefst vandaag al beginnen als ICT’er maar ontbreekt het je nog aan de juiste kennis? Dan hebben we goed nieuws, want bij ICTZaakwaarnemer willen we iedereen die gemotiveerd is een kans bieden. Dit doen we door middel van traineeships. Met onze traineeships kun jij met weinig tot geen ervaring wel al gelijk aan de slag, terwijl je wordt opgeleid.

We bieden drie traineeships voor de beginner zonder enige ervaring of kennis: een omscholingstraject tot IT Support Engineer en voor mensen met al wat IT kennis / ervaring of een opleiding hebben we er een tot een functie als Applicatiebeheerder en de ander tot Cloud Administrator. Als je je bijvoorbeeld eerst om schoolt tot IT Support Engineer kun je daarna doorstromen naar het traject tot Applicatiebeheerder of Cloud Administrator. Waarom je deze traineeships bij ons wilt volgen?

  • De traineeships bieden de kans om een carrière te starten in de IT én door te groeien naar zwaardere functies;
  • De vraag naar IT’ers blijft groeien en daarom heb je een garantie op een baan;
  • Je krijgt vanaf dag 1 een mooi salaris;
  • Wij garanderen de beste begeleiding die je maar kan wensen en de leukste collega’s die altijd voor jou klaar staan.

Welke richting wil jij op?

Wanneer je bij ons begint en zin hebt om te groeien, stellen we samen met jou een opleidingsplan op. Het behalen van de juiste certificeringen is een mooi groeidoel en is altijd ingestoken op jouw ambities. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Samen met de recruiter bepaal je welke certificering je gaat behalen om tot je doel te komen. Hierbij start je met het bekijken van de lesstof op PluralSight. Dit is de beste online leeromgeving voor IT cursussen met een grote hoeveelheid informatie over de belangrijkste onderwerpen. De cursussen zijn te volgen aan de hand van duidelijke video’s, tekst en oefenmateriaal. En zoals we hierboven al benoemden: je krijgt ook de mogelijkheid om klassikale trainingen te volgen van onze trainer Nassim, die je goed zal begeleiden tijdens het studeren. Daarnaast kan je gebruik maken van ons kennisnetwerk: je komt in contact met andere ICT’ers met wie je kan sparren over de lesstof en examinering.

Succesverhalen

Iedereen kan groeien bij ICTZaakwaarnemer. En als we iedereen zeggen, bedoelen we ook iedereen. Of je nou al werkzaam bent binnen de industrie of behoefte hebt aan een carriere switch. Omdat al vele jou zijn voorgegaan vertellen wij hier de succesverhalen van Bart en Sabina.


Bart: van conducteur tot ICT specialist

Bart was al vijf jaar conducteur toen hij besloot dat het tijd was om het roer flink om te gooien. Zijn passie voor treinen was nog lang niet uitgedoofd, maar hij haalde niet meer voldoende uitdaging uit zijn baan als conducteur. Omdat hij in zijn vrije tijd veel gamede en zich zo nu en dan verdiepte in de programmering die hierachter verscholen zat wist hij dat hij wel al enige affiniteit had met ICT.

Van een vriend hoorde hij dat deze sector momenteel met grote personeelstekorten kampte en dat hij gewoon moest solliciteren op een vacature die hem leuk leek. Bart vond dat eerst in eerste instantie behoorlijk lastig. Hij had namelijk nog helemaal geen ervaring of opleiding gehad in deze richting. Al snel kwam Bart in aanraking met ICTZaakwaarnemer en werd hij gerustgesteld. Een vooropleiding was helemaal niet nodig en met behulp van trainer Nassim werd een groeiplan opgesteld waarbij hij direct kon beginnen met de basis MS-900 Fundamentals cursus om zo snel mogelijk zijn eerste certificaat binnen te slepen.

Inmiddels werkt Bart alweer een jaar bij ICTZaakwaarnemer en heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers. Hij timmert dan ook flink aan de weg tot Cloud Engineer. We zijn mega trots op Bart en hopen dat hij een voorbeeld mag zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een carrièreswitch. Wij ontvangen je, net als Bart, met open armen.


ICT specialist bij ICTZaakwaarnemer


Sabina: een start van een glansrijke carrière

Dan het verhaal van Sabina, die inmiddels al twee jaar in dienst is bij haar oude opdrachtgever na het afronden van haar detachering-sopdracht.

Wij zijn namelijk ontzettend trots op het succes dat ze heeft bereikt na haar leerzame periode bij ICTZaakwaarnemer. Toen ze bij ons begon zagen we de leergierigheid in haar ogen, maar voor haar droombaan miste ze relevante certificering.

Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen en met het uitgewerkte groeipad kon ze aan de slag. Na het behalen van haar cursus konden we Sabina gelijk koppelen aan een opdrachtgever die aansloot bij zowel haar nieuwe functie wensen én bij haar sprankelende persoonlijkheid. De match bleek made in heaven, want de opdrachtgever was zo blij met haar als collega dat ze steeds meer verantwoordelijkheden kreeg.

We waren dan ook niet verbaasd toen ze er aan het eind van het contract vanuit ICTZaakwaarnemer een prachtige baan aangeboden kreeg. Niet verbaasd, maar vooral heel trots dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan ontwikkeling! Dus, wat heb jij nodig om te groeien?

OPZOEK NAAR WERK

VACATURES

Alle vacatures
Tilburg
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconTilburg Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
De Bilt
Skilled ICT Support medewerker

Skilled ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Skilled ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconDe Bilt Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Waalre
Skilled ICT Support medewerker

Skilled ICT Support medewerker Als Skilled ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconWaalre Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Barneveld
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. De […]

IconBarneveld Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Veldhoven
Tweede-lijns ICT Support medewerker

Tweede-lijns ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Tweede-lijns ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerste- en […]

IconVeldhoven Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Uithoorn
Skilled ICT Support medewerker

Skilled ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Skilled ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconUithoorn Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Putten
Tweede-lijns ICT Support medewerker

Tweede-lijns ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Tweede-lijns ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconPutten Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Dongen
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconDongen Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Maassluis
Skilled ICT Support medewerker

Skilled ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Skilled ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconMaassluis Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Lelystad
Tweede-lijns ICT Support medewerker

Tweede-lijns ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Tweede-lijns ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconLelystad Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Leidschendam-Voorburg
Skilled servicedesk medewerker

Skilled Servicedesk Medewerker Als Skilled Servicedesk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het leveren van geavanceerde technische ondersteuning aan onze interne gebruikers. Je identificeert, analyseert en lost complexe IT-problemen op die […]

IconLeidschendam-Voorburg Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rhenen
Tweedelijns servicedesk medewerker

Tweedelijns servicedesk medewerker Als Tweedelijns Servicedesk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het leveren van geavanceerde technische ondersteuning aan onze interne gebruikers. Je identificeert, analyseert en lost complexe IT-problemen op die […]

IconRhenen Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Best
ICT-Eerste lijns- support medewerker

ICT-Eerste lijns- support medewerker Wij zoeken een enthousiaste ICT support medewerker om ons team van ICT-specialisten te versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen, analyseren en oplossen van incidenten […]

IconBest Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Baarn
ICT-helpdesk medewerker

ICT-helpdesk medewerker Wij zoeken een enthousiaste ICT support medewerker om ons team van ICT-specialisten te versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen, analyseren en oplossen van incidenten volgens de […]

IconBaarn Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Renswoude
ICT servicedesk medewerker

ICT-servicedesk medewerker Wij zoeken een enthousiaste ICT support medewerker om ons team van ICT-specialisten te versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen, analyseren en oplossen van incidenten volgens de […]

IconRenswoude Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Aalsmeer
ict servicedesk medewerker

1e/2e lijns servicedesk medewerker Wij zoeken een enthousiaste eerste/tweedelijns servicedesk medewerker om ons team te versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen, analyseren en oplossen van incidenten […]

IconAalsmeer Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Waalre
1e/2e lijns servicedesk medewerker

1e/2e lijns servicedesk medewerker Wij zoeken een enthousiaste eerste/tweedelijns servicedesk medewerker om ons team te versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen, analyseren en oplossen van incidenten […]

IconWaalre Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Laren
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Als Medior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconLaren Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Ouder-Amstel
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconOuder-Amstel Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Vught
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. De […]

IconVught Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Huizen
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconHuizen Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Lopik
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. De […]

IconLopik Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gooise Meren
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Als Medior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconGooise Meren Icon MBO/HBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Best
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Als Medior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconBest Icon MBO/HBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gooise Meren
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconGooise Meren Icon MBO/HBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Lansingerland
Senior ICT Support medewerker

Senior ICT Support medewerker Als Senior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconLansingerland Icon MBO Icon €3000,- en €,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Uitgeest
Senior ICT Support medewerker

Senior ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Senior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. De […]

IconUitgeest Icon MBO Icon €3000,- en €,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gemert-Bakel
Senior ICT Support medewerker

Senior ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Senior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. De […]

IconGemert-Bakel Icon MBO Icon €3000,- en €,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Renswoude
Senior ICT Support medewerker

Senior ICT Support medewerker Als Senior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconRenswoude Icon MBO Icon €3000,- en €,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Berkelland
Senior ICT Support medewerker

Senior ICT Support medewerker Als Senior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconBerkelland Icon MBO Icon €3000,- en €,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Duiven
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Junior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. De […]

IconDuiven Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Dijk en Waard
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Medior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconDijk en Waard Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zeist
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Junior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconZeist Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Lelystad
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker Als Junior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconLelystad Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Schiedam
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Junior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. De […]

IconSchiedam Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Uithoorn
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Junior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconUithoorn Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Barendrecht
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Junior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconBarendrecht Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Wijdemeren
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker   Als Junior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team […]

IconWijdemeren Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
IJsselstein
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker Als Junior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconIJsselstein Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker   ICTZaakwaarnemer is op zoek naar een Junior ICT Support medewerker. Jij bent bij onze klanten het eerste aanspreekpunt voor het aannemen en oplossen van eerstelijns-incidenten. […]

IconUtrecht Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Nuenen
Senior ICT Support medewerker

Senior ICT Support medewerker Wat houdt de functie in? Bij ICTZaakwaarnemer zijn we op zoek naar een Senior ICT Support medewerker. Jij wordt het eerste contactpunt voor onze klanten en […]

IconNuenen Icon MBO Icon €3000,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Eerstelijns servicedesk medewerker

Als servicedesk medewerker is het jouw verantwoordelijkheid om eindgebruikers zoveel mogelijk te ontzorgen op ICT-gebied. Je voert vragen en problemen in een Helpdesk / ticketing-systeem als bijvoorbeeld TopDesk in. Je […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Haarlemmermeer
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker Als Junior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconHaarlemmermeer Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 32u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Heiloo
Medior ICT Support medewerker

Medior ICT Support medewerker Als Medior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconHeiloo Icon MBO Icon €2600,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Putten
Junior ICT Support medewerker

Junior ICT Support medewerker Als Junior ICT Support medewerker behandel je gebruikersproblemen, registreer en monitor je incidenten en communiceer je de status met betrokkenen, terwijl je bijdraagt aan team kennis […]

IconPutten Icon MBO Icon €2350,- en €2600,- p/m Icon 32u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Junior Systeembeheerder

Binnen de rol van Junior Systeembeheerder speel je een sleutelrol in het beheer en onderhoud van onze IT-systemen en infrastructuur. Hierbij staan ervaren systeembeheerders klaar om jou te ondersteunen en […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2600,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Technisch Applicatiebeheerder

Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. Samen met een gedreven ontwikkelteam van meer dan 40 professionals zul je het verschil maken in de manier […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
2e lijns ICT-servicedesk medewerker

Als 2e Lijns ICT-Servicedesk Medewerker ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren en effectief oplossen van technische problemen binnen de domeinen van hardware, software en netwerken. Indien nodig escaleer je complexere […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
DevOps Engineer

Voor een toekomstgerichte organisatie zoeken wij een DevOps Engineer die de brug slaat tussen ontwikkeling en operatie binnen een innovatieve softwareomgeving. Sta je op het punt om jouw expertise in […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €3700,- en €6000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den Haag
IT Consultant

Ben jij een ervaren IT Systems Engineer op zoek naar een unieke kans om je expertise in te zetten binnen een dynamisch project? Voor onze klant in Den Haag zijn […]

IconDen Haag Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Heb je ervaring met werkzaamheden op zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk en ben je gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen in de ICT-sector? We zoeken een ervaren ICT-professional met een […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Uithoorn
Systeembeheerder

Ben jij de expert die ervoor zorgt dat ICT-systemen daadwerkelijk voldoen aan de benodigde eisen? Als systeembeheerder draag je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het onderhoud en de upgrades van de IT-infrastructuur. […]

IconUithoorn Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gouda
ICT support medewerker

Ben jij een doorgewinterde ICT-professional met een stevige achtergrond in servicedeskactiviteiten en sta je te popelen om de uitdaging aan te gaan om over te stappen naar tweedelijns support? Dan […]

IconGouda Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Boxtel
ICT-medewerker

Wij zoeken een ervaren ICT-professional met een solide achtergrond in servicedeskactiviteiten die de uitdaging aangaat om over te stappen naar tweedelijns support. In deze rol fungeer je als servicedeskmedewerker voor […]

IconBoxtel Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gorinchem
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Heb je ervaring met werkzaamheden op zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk, ben je gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen in de ICT-sector en kom je uit de omgeving van Gorinchem? […]

IconGorinchem Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren ICT-professional met een stevige basis in servicedeskactiviteiten, die nu de uitdaging zoekt om over te stappen naar tweedelijns support. In deze functie vervul […]

IconHilversum Icon Icon €2.400 / €2.759 p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gouda
Functioneel Beheerder

Zie jij jezelf als een brug tussen IT-leveranciers en gebruikers, en ben je op zoek naar een uitdaging waar je jouw vaardigheden op de proef kunt stellen? Dan is dit […]

IconGouda Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
Cloud engineer

Ben jij een gepassioneerde IT-professional met een sterke focus op klanttevredenheid, die graag de regie neemt en bottlenecks vroegtijdig identificeert? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team van gedreven […]

IconHilversum Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
2e lijn servicedeskmedewerker

Ben jij enthousiast om deel uit te maken van een dynamisch IT-team en een cruciale rol te spelen in het bieden van hoogwaardige ondersteuning aan eindgebruikers? Dan is deze vacature […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zeist
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een doorgewinterde ICT-professional met een stevige achtergrond in servicedesk activiteiten en sta je te popelen om de uitdaging aan te gaan om over te stappen naar tweedelijns support? […]

IconZeist Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zaltbommel
ICT Support Engineer

Als ICT Support Engineer medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze klanten. Je verwerkt vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem zoals bijvoorbeeld TOPdesk. Je […]

IconZaltbommel Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Veenendaal
Werkplekbeheerder

Vacature: Veenendaal IT Superheld gezocht voor 40 uur per week! Voor een van onze bedrijven zijn we op zoek naar een enthousiaste werkplekbeheerder Als Werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor een […]

IconVeenendaal Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
ICT support medewerker

Ben je op zoek naar een veelzijdige rol waarin je jouw klantgerichtheid, technische vaardigheden en oplossend vermogen kunt benutten? Dan nodigen we je uit om te solliciteren voor de functie […]

IconAmersfoort Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
ICT-servicedesk medewerker

Ben je op zoek naar een veelzijdige rol waarin je jouw klantgerichtheid, technische vaardigheden en oplossend vermogen kunt benutten? Dan nodigen we je uit om te solliciteren voor de functie […]

IconHilversum Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Skilled Servicedesk Medewerker

Ben jij een doorgewinterde ICT-professional met een stevige achtergrond in servicedesk activiteiten, beheers je de Duitse taal en sta je te popelen om de uitdaging aan te gaan om over […]

IconUtrecht Icon MBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Geldrop
Systeembeheerder

Vacature: Systeembeheerder Noord-Brabant met expertise in VDI (Citrix/Ivanti) Ben jij een ervaren Systeembeheerder met een passie voor het optimaliseren van ICT-omgevingen? Wij zijn op zoek naar een dynamische professional die […]

IconGeldrop Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €4200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Barneveld
Applicatiebeheerder

Functieomschrijving: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en getalenteerde applicatiebeheerder om ons team te versterken. Als applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en optimaliseren van onze bedrijfsapplicaties. […]

IconBarneveld Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €3950,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Vleuten
VoIP Engineer

Vacature: VoIP Engineer (Fulltime) Ben jij een ervaren VoIP Engineer met een passie voor netwerktechnologieën en communicatiesystemen? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de implementatie […]

IconVleuten Icon Icon €2.400 / €2.759 p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den Haag
IT consultant / System Engineer

Vacature: IT Systems Engineer Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met een afgeronde HBO IT opleiding, minimaal 5 jaar ervaring als System Engineer en bekendheid met Power Shell […]

IconDen Haag Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Nieuwegein
ICT supportmedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste ICT supportmedewerker / servicedesk medewerker om ons team te versterken. Bij ons kom je terecht in een dynamische omgeving waar geen enkele werkdag […]

IconNieuwegein Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
Servicedesk medewerker

Servicedesk Medewerker met ITIL Ervaring en TopDesk Expertise Ben jij een servicegerichte IT-professional met ervaring in ITIL-processen en bekendheid met TopDesk? Heb je een MBO niveau 4 diploma en ben […]

IconAmersfoort Icon MBO Icon €2500,- en €3100,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Bodegraven
Support & Change Engineer

Ben jij een gedreven IT-professional met een passie voor netwerken en systemen? Zoek je een uitdagende rol waarin je jouw kennis en ervaring kunt inzetten om klanten te ondersteunen en […]

IconBodegraven Icon MBO/HBO Icon €2900,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zeist
Werkplekbeheerder

Ben jij de IT-held die wij zoeken? Voor een van onze bedrijven zijn we op zoek naar een enthousiaste werkplekbeheerder. Als Werkplekbeheerder krijg je een divers takenpakket gericht op het […]

IconZeist Icon MBO Icon €2400,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Systeembeheerder

Ben jij klaar voor een avontuurlijke rit in de dynamische wereld van ICT? Bij ICTZaakwaarnemer zoeken we niet zomaar een systeembeheerder; we zoeken een gepassioneerde professional die kantoorautomatisering en het […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2900,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Igoner Boele
Igoner Boele
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
1e en 2e lijn servicedesk medewerker

Ben je bedreven in zowel eerstelijns als tweedelijns servicedeskwerk en heb je de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen binnen de ICT-sector? Wij zijn op zoek naar een ervaren ICT-professional […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3100,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Senior Recruiter

ICTZaakwaarnemer is een van de 1000 snelst groeiende ICT-bedrijven in Europa. We zijn op zoek naar een Senior Recruiter om ons team te versterken. Bij ons draait alles om innovatie, […]

IconAmsterdam Icon HBO/WO Icon €2750,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
ICT Microsoft Fundamentals Traineeship

Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak in de richting van IT? Of heb je in het verleden een […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €2700,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
ICT Microsoft Fundamentals traineeship

Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak in de richting van IT? Of heb je in het verleden een […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €2800,- p/m Icon 40u p/w
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zoetermeer
Functioneel Beheerder

Ben jij een ambitieuze professional met een passie voor IT en een sterke affiniteit met de logistieke sector? Heb je minder dan 6 jaar ervaring maar ben je gedreven om […]

IconZoetermeer Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Apeldoorn
Servicedesk medewerker

Ben je op zoek naar een dynamische functie waarin je jouw klantgerichtheid, technische vaardigheden en probleemoplossend vermogen kunt inzetten? Dan is deze vacature iets voor jou! We zijn op zoek […]

IconApeldoorn Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Veghel
Tweedelijns servicedesk medewerker

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch IT-team en een cruciale rol spelen in het bieden van hoogwaardige ondersteuning aan eindgebruikers? Dan is deze vacature voor Tweedelijns Servicedesk Medewerker iets […]

IconVeghel Icon MBO Icon €2800,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht en Amsterdam
Applicatiebeheerder

Al 5 jaar zijn wij een begrip in de ICT-detachering. We werken samen met grote bedrijven zoals ING, Grant Thorton, Hoogvliet, Holland & Barrett en nog veel meer! Ons motto […]

IconUtrecht en Amsterdam Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Onsite support engineer

Al vijf jaar zijn wij een begrip in de ICT-detachering. Met een krachtige nadruk op innovatie en klanttevredenheid streven we ernaar de verwachtingen van onze ICT-specialisten en klanten te overtreffen. […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
ICT Microsoft Fundamentals traineeship

Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak in de richting van IT? Of heb je in het verleden een […]

IconAmersfoort Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €2700,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
ICT Microsoft Fundamentals traineeship

Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak in de richting van IT? Of heb je in het verleden een […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €2700,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zoetermeer
Junior functioneel beheerder

Wij zijn op zoek naar een Junior Functioneel Beheerder in Zoetermeer! In deze rol fungeer je als de cruciale schakel tussen de verschillende business units en IT-oplossingen, met een specifieke […]

IconZoetermeer Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
HR stagiair(e)

ICTZaakwaarnemer is een innovatieve en snelgroeiende ICT-dienstverlener, gevestigd in hartje Amsterdam. Als bedrijf geloven we sterk in het belang van ons personeel en investeren we graag in de ontwikkeling van […]

IconAmsterdam Icon HBO Icon €2.400 / €2.759 p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Nijkerk
Skilled servicedesk medewerker

Ben jij een ervaren IT-professional met een passie voor het oplossen van complexe technische vraagstukken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige IT-ondersteuning biedt aan zowel interne […]

IconNijkerk Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Systeembeheerder

We zijn op zoek naar een ervaren Systeembeheerder met de moed om initiatief te tonen voor een van onze opdrachtgevers in Brabant. In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €5500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Technisch Applicatiebeheerder

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Technisch Applicatiebeheerder voor een toonaangevende organisatie. Als Technisch Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het effectieve beheer en de optimalisatie van de […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Systeembeheerder

Ben jij een tech-enthousiasteling met een passie voor IT-infrastructuur en een voorliefde voor het werken met cutting-edge technologieën? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als trotse partner van […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Veldhoven
Systeembeheerder

Gewenste ervaring: 3 jaar  Opleidingsniveau: MBO/HBO We zoeken een gepassioneerde professional met ervaring in systeembeheer en Azure. Onze klant, actief in de IT-sector in Noord-Brabant, biedt een uitdagende werkomgeving met […]

IconVeldhoven Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een ervaren ICT-professional met kennis van zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de ICT-sector? Wij bieden een uitdagende […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Helmond
Data & Analytics consultant

Wij zoeken een professional met een passie voor data! Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie gevestigd in Helmond, actief in diverse sectoren. Als Data & Analytics Specialist kom je terecht […]

IconHelmond Icon HBO/WO Icon €3000,- en €6400,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Systeembeheerder

Ben jij een tech-enthousiasteling met een passie voor IT-infrastructuur en een voorliefde voor het werken met cutting-edge technologieën? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Als trotse partner van […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2600,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
ICT-servicedesk medewerker

Ben jij een enthousiaste en klantgerichte professional met een oprechte passie voor technologie en kom je uit de provincie Utrecht? Bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je zelfs de meest […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €2800,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
ICT Servicedesk Medewerker

Ben jij gedreven door enthousiasme, klantgerichtheid, koester je een oprechte passie voor technologie en komt je uit de buurt van Eindhoven?! Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je zelfs […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €2800,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Vierlingsbeek
ICT Servicedesk Engineer

ICT Servicedesk Engineer Vierlingsbeek – Jouw Kans om te Schitteren in de Wereld van IT Support! Ben je klaar om een sprong te wagen in een dynamische IT-omgeving waar jouw […]

IconVierlingsbeek Icon Icon €2.400 / €2.759 p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Steenbergen
Servicedesk Medewerker 1e Lijn

**Vacature: Servicedesk Medewerker 1e Lijn – Steenbergen** Ben je gepassioneerd over IT en klantenservice? Heb je ervaring met Windows en Office365? Dan hebben wij bij ICTZaakwaarnemer de perfecte kans voor […]

IconSteenbergen Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €2700,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zoelen
ICT Servicedesk Medewerker

Ben jij een IT-professional die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook graag zijn horizon verbreedt binnen een dynamische werkomgeving? Dan ben je bij ons, ICTZaakwaarnemer, aan het juiste adres! […]

IconZoelen Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €2700,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Technisch Applicatiebeheerder

Vacature: Technisch Applicatiebeheerder bij een Toonaangevende Organisatie in Eindhoven Heb je ooit gedroomd van een baan waar jouw technische expertise niet alleen wordt gewaardeerd, maar ook cruciaal is voor de […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Systeembeheerder

Vacature: Systeembeheerder in Eindhoven Wil jij deel uitmaken van een dynamisch en groeiend team als Systeembeheerder in Eindhoven heeft een vacature voor 3 enthousiaste Systeembeheerder ter vervanging binnen het huidige […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Werkplekbeheerder

Ben jij de Werkplekbeheerder die ervoor zorgt dat gebruikerssystemen moeiteloos blijven functioneren? Als Werkplekbeheerder vervul je een cruciale rol als de schakel tussen systeembeheer en de servicedesk. Je takenpakket omvat het […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Vianen
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

1e en 2e lijns servicedesk medewerker Heb je ervaring op zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk en ben je gedreven om jezelf te ontwikkelen in de ICT-sector? We zijn op […]

IconVianen Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rijswijk
2e lijns support Engineer

Support Engineer – 2e Lijn Provincie Zuid-Holland (Rijswijk) 40 uur per week We zoeken een deskundige professional die: Onze klant in de regio Zuid-Holland (Rijswijk) vertegenwoordigt, is een dynamische organisatie […]

IconRijswijk Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3300,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Functioneel Beheerder

Onze klant, een innovatieve organisatie in de provincie Utrecht, is op zoek naar een Functioneel Beheerder om hun team te versterken. Verantwoordelijkheden: Samenwerken met applicatie- en data-eigenaren voor het optimaliseren […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €5500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
IT Support Engineer

We zoeken een IT Support Engineer met expertise in het ondersteunen van IT-infrastructuren. Onze klant is een toonaangevend bedrijf in Noord-Brabant dat zich specialiseert in het ondersteunen van diverse bedrijven […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3600,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
DevOps Engineer

We zoeken een DevOps Engineer professional die: Onze klant, een innovatief bedrijf in Noord-Brabant, is op zoek naar een Cloud Platform Engineer om hun team van gedreven experts te versterken. […]

IconEindhoven Icon HBO Icon €2900,- en €6300,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht / Rotterdam
Cloud Security Specialist

Wij zoeken een gepassioneerde Cloud Security Engineer voor onze gewaardeerde partner in Utrecht en Maasland. Als Cloud Security Engineer maak je deel uit van het basis cloudteam binnen de afdeling […]

IconUtrecht / Rotterdam Icon HBO Icon €2800,- en €4700,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Technisch Applicatiebeheerder

We zoeken een gedreven Technisch Applicatiebeheerder die een cruciale rol speelt in het automatiseren van ontwikkelings- en releaseprocessen binnen ons team. Gericht op Cloud-omgevingen en automatiseringstechnologieën, ben je verantwoordelijk voor […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €4100,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Nieuwegein
IT medewerker

We zoeken een enthousiaste IT medewerker met een passie voor IT. Onze klant, een vooraanstaand bedrijf in circulaire IT-oplossingen, groeit snel en zoekt een nieuwe collega voor het uitrolteam. Als […]

IconNieuwegein Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rhenen
Allround Systeembeheerder

Allround Systeembeheerder in de provincie Utrecht! Onze opdrachtgever, actief in de provincie Utrecht, is op zoek naar een gedreven Allround Systeembeheerder. Als organisatie staan ze bekend om hun flexibiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, […]

IconRhenen Icon Icon €2300,- en €4400,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Nieuwegein
Senior systeembeheerder

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Senior Systeembeheerder voor onze klant in de provincie Utrecht. Onze klant, een vooraanstaande organisatie in IT-dienstverlening, beheert de complexe IT-infrastructuur voor hun producten, […]

IconNieuwegein Icon Icon €2300,- en €4400,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Capelle aan den IJssel
Allround ICT Medewerker

Allround ICT Medewerker – Expert in Systeembeheer en Data-analyse We zoeken een enthousiaste professional met ervaring in systeembeheer en data-analyse. Onze klant, een dynamisch bedrijf in Capelle aan den IJssel […]

IconCapelle aan den IJssel Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
System Engineer

We zoeken een gepassioneerde professional met ervaring in systeembeheer en Azure. Onze klant, actief in de IT-sector in Noord-Brabant, biedt een uitdagende werkomgeving met diverse projecten en een informele sfeer. […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht (Vleuten)
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een gepassioneerde en klantgerichte professional met uitstekende probleemoplossende vaardigheden? Heb je ervaring met het verlenen van support op zowel het eerste als het tweede lijns niveau? Dan zijn […]

IconUtrecht (Vleuten) Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gorinchem
Servicedesk medewerker ICT

Ben jij gedreven door enthousiasme, klantgerichtheid en heb je een ware passie voor technologie? Bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je zelfs de meest complexe technische kwesties helder en begrijpelijk […]

IconGorinchem Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Maassluis
Senior Cloud/ Site Reliability Engineer

Senior Cloud/ Site Reliability Engineer HBO/WO in Systeem- en Applicatiebeheer of vergelijkbaar Zuid-Holland Salaris tussen € 3400,- en € 5000,- bruto per maand 32-40 uur per week We zoeken een […]

IconMaassluis Icon HBO/WO Icon €3400,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Junior IT Medewerker

Junior IT Medewerker – Regio Utrecht Startersfunctie | Deta-vast Rijbewijs verplicht Salaris: €2.300 per maand Wij zoeken een gemotiveerde Junior IT Medewerker in de regio Utrecht. Rijbewijs is vereist. Dit […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €2800,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Delft
IT Support Specialist

We zoeken een gedreven IT Support Specialist voor een gewaardeerde klant van ICTZaakwaarnemer in de provincie Zuid-Holland. Onze klant, een internationaal opererend bedrijf, heeft een dynamische omgeving waarin je samenwerkt […]

IconDelft Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3100,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Leersum
Allround Systeembeheerder

We zoeken een enthousiaste systeembeheerder voor een gewaardeerde klant van ICTZaakwaarnemer in de provincie Utrecht. Onze klant, actief in de publieke sector, is toegewijd aan een optimale werking van hun […]

IconLeersum Icon MBO/HBO Icon €3100,- en €4600,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Oosterhout
ICT Support Specialist – 2e/3e Lijns

ICT Support Specialist – 2e/3e Lijn MBO / HBO ICT-gerelateerde opleiding Noord-Brabant 40 uur per week We zoeken een gedreven professional voor een geweldige kans in Noord-Brabant. Onze klant, een […]

IconOosterhout Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Schoonhoven
ICT Beheerspecialist

ICT Beheerspecialist HBO-niveau, bij voorkeur in de richting van Informatietechnologie Provincie Utrecht Fulltime positie Direct solliciteren Vind je de rol interessant maar voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem! […]

IconSchoonhoven Icon HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
ICT Servicedesk medewerker / Werkplekbeheerder

ICT Servicedesk medewerker / Werkplekbeheerder MBO 4-niveau, bij voorkeur in een IT-gerelateerd vakgebied Noord-Holland 36-40 uur per week Direct solliciteren Vind je de rol interessant maar voldoe je niet aan […]

IconHilversum Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zoetermeer
Functioneel beheerder

Functioneel Beheerder HBO-diploma in een relevant vakgebied Zoetermeer 36-40 uur per week Vind je de rol interessant maar voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem! Solliciteer toch, we maken […]

IconZoetermeer Icon Icon €2750,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Cloud Specialist

36-40 uur HBO/WO-diploma in een relevant vakgebied Zuid-Holland Direct solliciteren Vind je de rol interessant maar voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem! Solliciteer toch, we maken graag kennis […]

IconUtrecht Icon HBO/WO Icon €2750,- en €3400,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Systeembeheerder

We zoeken een getalenteerde professional om ons team te versterken. Als Systeembeheerder werk je samen met toegewijde collega's aan het optimaliseren van het fundament voor toekomstige groei. Je bent verantwoordelijk […]

IconEindhoven Icon HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Oosterhout
ICT Support Specialist – 2e/3e Lijns

Ben jij een enthousiaste ICT-professional met minimaal 2 à 3 jaar ervaring in 2e of 3e lijns helpdesk, een vleugje projectervaring, en heb je een passie voor netwerken? Dan is […]

IconOosterhout Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Helmond
AFAS Consultant

Bij ons staat jouw authentieke bijdrage aan de organisatie centraal. Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden wij een unieke organisatiecultuur. Word lid van een gepassioneerde groep mensen die hard werkt maar ook […]

IconHelmond Icon Icon €3000,- en €6500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Naaldwijk
Systeembeheerder

Wij zoeken een: Systeembeheerder! Onze klant is een vooraanstaande speler op het gebied van IT-dienstverlening in Zuid-Holland. Met een rijke geschiedenis van meer dan 25 jaar streven wij naar duurzame […]

IconNaaldwijk Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rhenen
Allround Systeembeheerder

Wat doe je als Allround Systeembeheerder – IT Security Focus? In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor een optimale beveiliging en werking van IT-systemen. Je richt je op Security-aspecten […]

IconRhenen Icon MBO/HBO Icon €3100,- en €4500,- p/m Icon 36u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Senior Accountmanager

Senior Accountmanager bij ICTZaakwaarnemer Word onderdeel van een dynamisch en snelgroeiend bedrijf in ICT-detachering en zet je ervaring in acquisitie en relatiebeheer in om onze klantenkring uit te breiden. Ontwikkel […]

IconAmsterdam Icon HBO Icon €3250,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Naaldwijk
Cloud Engineer

Wij zoeken een gedreven Cloud Engineer! Onze opdrachtgever is een vooraanstaande speler in de IT-dienstverlening in Zuid-Holland. Met ruim twee decennia aan expertise bieden zij hoogwaardige ICT-oplossingen aan een divers […]

IconNaaldwijk Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
ICT-Helpdesk medewerker

Als ICT-Helpdesk Medewerker ga je aan de slag om gebruikers te helpen en ondersteunen bij hun problemen. Je voert vragen en problemen in een helpdesk/ticketing-systeem, zoals bijvoorbeeld TOPdesk. Je analyseert […]

IconAmersfoort Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gorinchem
Netwerkbeheerder

Als netwerkbeheerder draag je de verantwoordelijkheid voor het operationeel houden en beheren van diverse systemen, servers, netwerken, switches, en routers. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor alle vragen met […]

IconGorinchem Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3700,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Waalwijk
Skilled Servicedesk Medewerker

Ben jij een enthousiaste en ervaren IT-professional met een passie voor het oplossen van technische vraagstukken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het bieden […]

IconWaalwijk Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een doorgewinterde ICT-professional met gedegen kennis van zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk? Koester je de ambitie om jezelf verder te ontplooien binnen de dynamische ICT-sector? Bij ons […]

IconUtrecht Icon Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
Functioneel beheerder / Applicatie beheerder

In de rol van Functioneel Beheerder denk je samen met de gebruikers mee en doe je verbetervoorstellen om alle processen beter te laten verlopen. Het is belangrijk dat je snel […]

IconRotterdam Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Vlaardingen
Cloud Engineer

Als Cloud Engineer speel je een cruciale rol bij het onderzoeken, ontwerpen en evalueren van technische oplossingen op basis van diverse klantbehoeften. Je krijgt een gevarieerd takenpakket, waarbij je bestaande […]

IconVlaardingen Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Oudewater
Skilled Servicedesk Medewerker

Ben jij een ervaren IT-professional met een passie voor het oplossen van complexe technische vraagstukken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige IT-ondersteuning biedt aan zowel interne […]

IconOudewater Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Maastricht
Werkplekbeheerder

Ben jij degene die ervoor zorgt dat gebruikerssystemen moeiteloos blijven draaien? Als Werkplekbeheerder heb jij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat zowel dunne als dikke clients zonder enige problemen […]

IconMaastricht Icon MBO/HBO Icon €2450,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Medior Servicedesk Medewerker

Ben jij een enthousiaste en ervaren IT-professional met een passie voor het oplossen van technische vraagstukken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het bieden […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Houten
Skilled Servicedesk Medewerker

Ben jij een enthousiaste en ervaren IT-professional met een passie voor het oplossen van technische vraagstukken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het bieden […]

IconHouten Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Functioneel beheerder

Heb jij de passie en ambitie om een technisch functioneel beheerder te worden, of ben je dit al? Zoek je een uitdagende rol in een dynamisch IT-landschap? Dan zou de […]

IconAmsterdam Icon HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Functioneel beheerder

Heb jij de passie en ambitie om een technisch functioneel beheerder te worden, of ben je dit al? Zoek je een uitdagende rol in een dynamisch IT-landschap? Dan zou de […]

IconUtrecht Icon HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Asten
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een doorgewinterde ICT-professional met gedegen kennis van zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk? Koester je de ambitie om jezelf verder te ontplooien binnen de dynamische ICT-sector? Bij ons […]

IconAsten Icon MBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Best
ICT Support engineer

Als een medewerker in ICT-ondersteuning ben je verantwoordelijk voor het helpen en ondersteunen van gebruikers bij hun problemen. Je legt vragen en problemen vast in een helpdesk- of ticketingsysteem, zoals […]

IconBest Icon MBO/HBO Icon €2000,- en €2500,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Werkplekbeheerder

Ben jij degene die ervoor zorgt dat gebruikerssystemen vlekkeloos blijven functioneren? Als Werkplekbeheerder draag je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat zowel dunne als dikke clients zonder enige haperingen […]

IconEindhoven Icon MBO Icon €2450,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Deventer
Support Engineer

Ben jij een technische professional met een passie voor groei en in het bezit van een hbo-ict-diploma? We bieden jou de kans om te groeien in het IT-beheervak. Je begint […]

IconDeventer Icon HBO Icon €2600,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
Systeembeheerder

Ben jij degene met expertise die ervoor zorgt dat onze ICT-systemen aan alle eisen voldoen? Als systeembeheerder draag je verschillende verantwoordelijkheden met je mee, zoals het onderhouden en upgraden van […]

Icon's-Hertogenbosch Icon Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Marilse van Elsen
Marilse van Elsen
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Breda
ICT support medewerker

Als ICT support medewerker ga je aan de slag om gebruikers te helpen en ondersteunen bij hun problemen. Je voert vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem als bijvoorbeeld […]

IconBreda Icon MBO/HBO Icon €2000,- en €2500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Oss
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een ervaren ICT-professional met kennis van zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de ICT-sector? Wij bieden een uitdagende […]

IconOss Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Houten
Systeembeheerder

Ben jij de deskundige die ervoor zorgt dat onze ICT-systemen aan alle eisen voldoen? Als systeembeheerder heb je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden en upgraden van onze IT-infrastructuur. We moedigen […]

IconHouten Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Houten
Systeembeheerder

Ben jij de expert die ervoor zorgt dat onze ICT-systemen voldoen aan alle vereisten? Als systeembeheerder draag je tal van verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden en upgraden van onze IT-infrastructuur. We […]

IconHouten Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
Cloud Engineer

Heb jij een achtergrond op het gebied van applicatie/systeembeheer en ervaring met Cloud omgevingen? Als Cloud Engineer zorg je ervoor dat de Cloud-infrastructuur en digitale diensten up-to-date worden gehouden en […]

IconRotterdam Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben je bekend met werkzaamheden op zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk en heb je de ambitie om je te ontwikkelen binnen de ICT-sector? Wij zijn op zoek naar een […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Soest
Medior Support Engineer

Ben jij een gepassioneerde IT-professional met een voltooide MBO 3/ 4 opleiding, aantoonbare werkervaring en 1-2 waardevolle certificeringen op je naam? Sta je te popelen om lid te worden van […]

IconSoest Icon MBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Apeldoorn
Netwerkbeheerder

Als netwerkbeheerder heb jij de verantwoordelijkheid voor het operationeel houden en beheren van diverse systemen, servers, netwerken, switches en routers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking […]

IconApeldoorn Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3700,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
Werkplekbeheer

Ben jij degene die ervoor zorgt dat gebruikerssystemen moeiteloos blijven draaien? Als Werkplekbeheerder heb jij de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat zowel dunne als dikke clients zonder enige problemen […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2450,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gouda
Tweedelijns Servicedesk Medewerker

Ben je bedreven in zowel eerstelijns als tweedelijns servicedesk medewerker en heb je de ambitie om je carrière in de ICT-sector te laten groeien? We zijn op zoek naar een […]

IconGouda Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
Systeembeheerder

Ben jij de expert die ervoor zorgt dat onze ICT-systemen voldoen aan alle vereisten? Als systeembeheerder draag je tal van verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden en upgraden van onze IT-infrastructuur. We […]

IconRotterdam Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
Skilled Support Medewerker

Ben jij een enthousiaste en ervaren IT-professional met een diepgaande passie voor het oplossen van technische vraagstukken? Zou je graag deel uitmaken van een dynamisch team dat zich volledig toelegt […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Leiden
Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder In de rol van applicatiebeheerder, werk je intensief samen met je collega's om bedrijfsprocessen te analyseren en te optimaliseren door middel van verbeterde applicaties. Het dagelijkse contact met zowel […]

IconLeiden Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Leiden
Systeembeheerder

Ben jij de expert die ervoor zorgt dat ICT-systemen daadwerkelijk voldoen aan de benodigde eisen? Als systeembeheerder draag je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het onderhoud en de upgrades van de IT-infrastructuur. […]

IconLeiden Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Medior/Senior Systeem- en Netwerkbeheerder

Als medior/senior systeem- en netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, beheren en beveiligen van computersystemen en netwerken binnen een organisatie. Dit kan om een grote of kleine organisatie gaan, […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €6000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den haag
Cloud Engineer

Als Cloud Engineer speel je een cruciale rol bij het onderzoeken, ontwerpen en evalueren van technische oplossingen op basis van diverse klantbehoeften. Je krijgt een gevarieerd takenpakket, waarbij je bestaande […]

IconDen haag Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
Support Engineer

Ben jij een enthousiaste IT-expert met een afgeronde MBO 4/ HBO opleiding met bewezen werkervaring en 1-2 waardevolle certificaten in je bezit? Ben je klaar om deel uit te maken […]

IconRotterdam Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Barendrecht
Functioneel Applicatiebeheerder

Wij zijn op zoek naar een gedreven Service Coördinator met ervaring in functioneel applicatiebeheer om ons team te versterken. In de rol van Functioneel Applicatiebeheerder speel je een cruciale rol […]

IconBarendrecht Icon MBO/HBO Icon €3200,- en €4300,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
Werkplekbeheerder

Ben jij de betrouwbare kracht die gebruikerssystemen soepel laat draaien? Als Werkplekbeheerder krijg je de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat thin- en fat clients zonder haperingen functioneren. Je bent […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2450,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
Junior Systeembeheerder

Binnen de rol van Junior Systeembeheerder speel je een sleutelrol in het beheer en onderhoud van onze IT-systemen en infrastructuur. Hierbij staan ervaren systeembeheerders klaar om jou te ondersteunen en […]

IconHilversum Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3300,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Barneveld
Skilled Servicedesk Medewerker

Ben jij een enthousiaste en ervaren IT-professional met een passie voor het oplossen van technische vraagstukken? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het bieden […]

IconBarneveld Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gorinchem
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben je vertrouwd met werkzaamheden op zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk en heb je de ambitie om door te groeien binnen de ICT-sector? We zijn op zoek naar een […]

IconGorinchem Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Gouda
Medior/Senior Systeem- en Netwerkbeheerder

Als medior/senior systeem- en netwerkbeheerder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, beheren en beveiligen van computersystemen en netwerken binnen een organisatie. Dit kan om een grote of kleine organisatie gaan, […]

IconGouda Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €6000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Ede
All Round ICT medewerker

Ben jij een gedreven en veelzijdige ICT-professional met een passie voor directe gebruikersondersteuning en het oplossen van technische uitdagingen? Als jij energie haalt uit het bieden van hulp ter plaatse […]

IconEde Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den Haag
Tactisch Netwerkbeheerder

Ben jij een technisch expert op het gebied van netwerken? Werk je graag in teamverband en heb je ervaring met het aansturen van leveranciers en het oplossen van netwerkproblemen? Dan […]

IconDen Haag Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Zeist
Support Engineer

Ben jij een gedreven ICT-professional met een MBO 4 diploma of MBO 3 diploma met werkervaring en 1-2 waardevolle certificaten op zak? Heb je zin in een uitdagende baan vol […]

IconZeist Icon MBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
ICT-servicedesk medewerker

Ben jij iemand die gedreven wordt door enthousiasme en klantgerichtheid, en koester je een ware passie voor technologie? Heb je bovendien uitmuntende communicatieve vaardigheden die je in staat stellen om […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €2800,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Functioneel Beheerder

Ben jij een ervaren professional met een passie voor het oplossen van incidenten en het optimaliseren van software en hardware systemen? Heb je een scherp oog voor kwaliteit en ben […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
Systeembeheerder

Ben jij een ervaren systeembeheerder met diepgaande kennis van vSphere en Azure? Heb je een passie voor het beheren en optimaliseren van complexe IT-infrastructuur? Dan zijn wij op zoek naar […]

IconRotterdam Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Maassluis
Junior Applicatiebeheerder

Ben jij een gedreven technisch talent met een passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Wil je deel uitmaken van een internationaal team dat zich inzet voor technische service in de […]

IconMaassluis Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Capelle aan den IJssel
Netwerk Engineer

Ben jij klaar om jouw technische passie te laten bloeien? Help ons mee aan de toekomst van netwerkinfrastructuren en technologische vooruitgang! Wij zijn op zoek naar een ervaren en gepassioneerde […]

IconCapelle aan den IJssel Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
ICT Support Engineer

Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om snel op te klimmen […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Netwerk Engineer

Wil jij deel uitmaken van ons groeiende team en bijdragen aan het ontwerpen, implementeren en beheren van netwerk- en serveromgevingen voor diverse klanten? Lees dan verder! Als Netwerk Engineer ben […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3700,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Delft
Netwerkbeheerder

Als netwerkbeheerder dien je te beschikken over een CCNA-certificaat, kennis van Fortinet of expertise in HPE Aruba. Daarnaast is het van belang dat je goed kunt samenwerken en collegiaal bent. […]

IconDelft Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3700,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Delft
Netwerkbeheerder

Als netwerkbeheerder dien je te beschikken over een CCNA-certificaat, kennis van Fortinet of expertise in HPE Aruba. Daarnaast is het van belang dat je goed kunt samenwerken en collegiaal bent. […]

IconDelft Icon MBO/HBO Icon €2700,- en €3700,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Oud Gastel
Cloud Engineer

Als Cloud Engineer draag je de verantwoordelijkheid om technische oplossingen te onderzoeken, ontwerpen en evalueren op basis van klantbehoeften. Je hebt diverse taken, waaronder het analyseren van bestaande IT-omgevingen van […]

IconOud Gastel Icon MBO/HBO Icon €3000,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Laren
Tweedelijns servicedesk medewerker

De rol van de Servicedesk Engineer bij een van onze opdrachtgevers is gericht op het verbeteren van de technische kwaliteit van de ondersteuning op de Servicedesk, vooral voor meer complexe […]

IconLaren Icon MBO/HBO Icon €2800,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
IT-Traineeship

Denk jij al geruime tijd over een baan in de ICT? Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak? Of […]

IconAmersfoort Icon Icon €2000,- en €2200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
IT-Traineeship

Denk jij al geruime tijd over een baan in de ICT? Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak? Of […]

IconUtrecht Icon MBO Icon €2000,- en €2200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
IT-Traineeship

Denk jij al geruime tijd over een baan in de ICT? Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak? Of […]

IconRotterdam Icon Icon €2000,- en €2200,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den Bosch
IT-Traineeship

Denk jij al geruime tijd over een baan in de ICT? Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak? Of […]

IconDen Bosch Icon MBO Icon €2000,- en €2200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Tilburg
2e lijns Support Engineer

2e lijns Support Engineer Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om […]

IconTilburg Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
ICT-Helpdesk medewerker

Als ICT-Helpdesk medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de gehele organisatie op het gebied van ICT. Via het ticketsysteem TOPDesk registreer jij de tickets en probeer je samen met […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Roosendaal
Werkplekbeheerder

We zoeken een ervaren en flexibele werkplekbeheerder! Als werkplekbeheerder ICT kom je te werken in een dynamisch team dat regionaal opereert en zich inzet voor de kernactiviteiten van de organisatie. […]

IconRoosendaal Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Weert
Skilled Servicedesk Medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte professional voor de Servicedesk. Het betreft een innovatief bedrijf dat voortdurend streeft naar verbetering van de dienstverlening. Als onderdeel van het […]

IconWeert Icon MBO Icon €2300,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
IT Traineeship

Denk jij al geruime tijd over een baan in de ICT? Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak? Of […]

IconRotterdam Icon MBO Icon €2000,- en €2200,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den Bosch
IT Traineeship

Denk jij al geruime tijd over een baan in de ICT? Ben je (al een tijdje) klaar met je studie en heb jij een MBO-4 of Bachelor op zak? Of […]

IconDen Bosch Icon MBO Icon €2000,- en €2200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Apeldoorn
2e lijns Support Engineer

Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om snel op te klimmen […]

IconApeldoorn Icon MBO/HBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Lelystad
Applicatie Beheerder

Als applicatiebeheerder werk je nauw samen met je collega's om bedrijfsprocessen in kaart te brengen en te optimaliseren met behulp van nieuwe of verbeterde applicaties. Dagelijkse communicatie met de servicedesk […]

IconLelystad Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Nijmegen
ICT Medewerker

ICT Medewerker Word jij helemaal blij van mensen helpen en los je graag ICT problemen op? Ga dan bij ons aan de slag! Als ICT-medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor […]

IconNijmegen Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Raalte
2e lijns Support Engineer

2e lijns Support Engineer Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om […]

IconRaalte Icon MBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Lochem
ICT Medewerker

ICT Medewerker Word jij helemaal blij van mensen helpen en los je graag ICT problemen op? Ga dan bij ons aan de slag! Als ICT-medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor […]

IconLochem Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
Support Engineer

ICT Support Engineer Als ICT Support Engineer medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze klanten. Je verwerkt vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem zoals […]

IconAmersfoort Icon MBO Icon €2250,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
Systeembeheerder

Systeembeheerder Ben jij de specialist die er voor zorgt dat ICT-systemen ook echt doen wat nodig is? Als systeembeheerder krijg je verantwoordelijkheden zoals het onderhouden en upgraden van de IT-omgeving. […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Systeembeheerder

We zoeken een gedreven Systeembeheerder om ons team te versterken! Met een focus op innovatie en groei, bieden we een uitdagende werkomgeving waarin je samen met collega's kunt bouwen aan […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij bekend met eerste- en tweedelijns servicedesk werkzaamheden en wil jij doorgroeien in de ICT-wereld? Wij zijn op zoek naar een ICT'er met ervaring op de servicedesk die de […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Tilburg
IT Specialist

Vind je de rol interessant, maar voldoe je niet aan alle eisen? Geen probleem! Solliciteer toch, we maken graag kennis met je! Onze klant is een snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd […]

IconTilburg Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Lelystad
Systeembeheerder

Als systeembeheerder krijg je verantwoordelijkheden zoals het onderhouden en upgraden van de IT-omgeving op verschillende locaties. Ook horen we graag jouw goede ideeën over hoe het beter kan en ga […]

IconLelystad Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Weesp
ICT Support Medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Support Medewerker die graag wil werken in een dynamische omgeving. Onze opdrachtgever is dé aanbieder van hoogwaardige communicatietechnologie voor consumenten, business-to-business, service providers, […]

IconWeesp Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €2800,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Systeembeheerder

Als systeembeheerder krijg je verantwoordelijkheden zoals het onderhouden en upgraden van de IT-omgeving. Ook horen we graag jouw goede ideeën over hoe het beter kan! Uiteraard blijf je je ook […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Skilled Support Engineer

Als Skilled Support Engineer los je lastige problemen van gebruikers op. De problemen komen op verschillende manieren binnen en worden volgens op ITIL gebaseerde procedures aangepakt. Je biedt ICT ondersteuning via […]

IconAmsterdam Icon MBO Icon €2300,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
2e lijn Support Engineer

Heb jij ervaring op de eerstelijns en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om snel op te klimmen […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Woerden
ICT Support Engineer

Als ICT Support Engineer medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze klanten. Je verwerkt vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem zoals bijvoorbeeld TOPdesk. Je […]

IconWoerden Icon MBO Icon €2250,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
Skilled Support Engineer

Als Skilled Support Engineer los je lastige problemen van gebruikers op. De problemen komen op verschillende manieren binnen en worden volgens op ITIL gebaseerde procedures aangepakt. Je biedt ICT ondersteuning via […]

IconUtrecht Icon MBO Icon €2300,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
IT-Support

Word jij helemaal blij van mensen helpen en los je graag ICT problemen op? Ga dan bij ons aan de slag! Als ICT-Support medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor gebruikers […]

IconUtrecht Icon MBO Icon €2100,- en €2850,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Finance Associate

Wat ga je doen als finance associate bij ICTZaakwaarnemer? In deze rol ben je verantwoordelijk voor een goede personeels-, salaris- en contractadministratie. Je beheert de gegevens in het personeelssysteem en ziet […]

IconAmsterdam Icon MBO Icon €2750,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Accountmanager

ICTZaakwaarnemer is officieel de snelst groeiende ICT-detacheerder van Nederland (FD Gazelle '22). Een scale-up met een innovatieve werkwijze die aanslaat bij zowel ICT'ers als opdrachtgevers. De ICT'er is bij ons […]

IconAmsterdam Icon HBO Icon €2750,- en €3750,- p/m Icon 40u p/w
Hessel Mudde
Hessel Mudde
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Breda
1e lijns ICT-support

Eerstelijns Service Engineer in Breda Als je aan het werk gaat als Eerstelijns Service Engineer werk je in een team met verschillende 1ste- en 2e-lijns medewerkers. Jij komt te werken […]

IconBreda Icon MBO Icon €2100,- en €2850,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den Bosch
ICT Support Engineer

ICT Support Engineer Als ICT Support Engineer medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze klanten. Je verwerkt vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem zoals […]

IconDen Bosch Icon MBO Icon €2250,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
2e lijn Skilled Support Engineer

Heb jij ervaring op de eerstelijns en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om snel op te klimmen […]

IconAmersfoort Icon MBO/HBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Almelo
Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder Je bent bekend met bedrijfsprocessen, digitalisering, informatisering en automatisering, en je weet systemen snel eigen te maken. Je kan uit de voeten met ERP-systemen en kan in een […]

IconAlmelo Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €3250,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Apeldoorn
Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder Je bent bekend met bedrijfsprocessen, digitalisering, informatisering en automatisering, en je weet systemen snel eigen te maken. Je kan uit de voeten met ERP-systemen en kan in een […]

IconApeldoorn Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €3250,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Nijmegen
Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder Je bent bekend met bedrijfsprocessen, digitalisering, informatisering en automatisering, en je weet systemen snel eigen te maken. Je kan uit de voeten met ERP-systemen en kan in een […]

IconNijmegen Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €3250,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
ICT Medewerker

ICT Medewerker Word jij helemaal blij van mensen helpen en los je graag ICT problemen op? Ga dan bij ons aan de slag! Als ICT-medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor […]

IconHilversum Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
ICT Support Engineer

ICT Support Engineer Als ICT Support Engineer medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze klanten. Je verwerkt vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem zoals […]

IconAmersfoort Icon Icon €2250,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
2e lijns Support Engineer

2e lijns Support Engineer Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om […]

IconAmsterdam Icon MBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder Je bent bekend met bedrijfsprocessen, digitalisering, informatisering en automatisering, en je weet systemen snel eigen te maken. Je kan uit de voeten met ERP-systemen en kan in een […]

IconRotterdam Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Functioneel Beheer

Ben jij de specialist die er voor zorgt dat ICT-systemen ook echt doen wat nodig is? Kun jij er voor zorgen dat de applicaties optimaal gaan werken? In de rol […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2800,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Den Bosch
Functioneel Beheer

Ben jij de specialist die er voor zorgt dat ICT-systemen ook echt doen wat nodig is? Kun jij er voor zorgen dat de applicaties optimaal gaan werken? In de rol […]

IconDen Bosch Icon MBO/HBO Icon €2800,- en €5000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Tilburg
2e lijns Support Engineer

2e lijns Support Engineer Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om […]

IconTilburg Icon MBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Sales Support

ICTZaakwaarnemer is hard op weg om een scale-up te worden. Dankzij onze creatieve en vernieuwende werkwijze, weten wij zowel ICT’ers als opdrachtgevers aan ons te binden. We hebben ICT’ers in […]

IconAmsterdam Icon HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Harderwijk
Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder Je bent bekend met bedrijfsprocessen, digitalisering, informatisering en automatisering, en je weet systemen snel eigen te maken. Je kan uit de voeten met ERP-systemen en kan in een […]

IconHarderwijk Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €3250,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Eindhoven
Van IT Support naar Cloud Engineer

Bij ICTZaakwaarnemer bieden wij jou de kans om je op te leiden als Cloud Engineer. Je zult beginnen bij een van onze opdrachtgevers als ICT Support Engineer en in de […]

IconEindhoven Icon MBO/HBO Icon €2.400 / €2.759 p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Traineeship Recruitment Sales

ICTZaakwaarnemer is een snelgroeiende scale-up. Dankzij onze creatieve en vernieuwende werkwijze, weten wij zowel ICT’ers als opdrachtgevers aan ons te binden. We hebben ICT’ers in dienst en zoeken voor hen […]

IconAmsterdam Icon HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Recruitment Support

ICTZaakwaarnemer is hard op weg om een scale-up te worden. Dankzij onze creatieve en vernieuwende werkwijze, weten wij zowel ICT’ers als opdrachtgevers aan ons te binden. We hebben ICT’ers in […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2350,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Oss
Systeembeheerder

Systeembeheer Ben jij de specialist die er voor zorgt dat ICT-systemen ook echt doen wat nodig is? Als systeembeheerder krijg je verantwoordelijkheden zoals het onderhouden en upgraden van de IT-omgeving. […]

IconOss Icon Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Werkplekbeheerder Amsterdam

Werkplekbeheerder Amsterdam   Hou jij de systemen van gebruikers draaiend? Als werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het probleemloos laten draaien van de thin- en fat clients. Je monitort proactief om […]

IconAmsterdam Icon MBO Icon €2200,- en €2700,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Veenendaal
ICT Support Engineer

ICT Support Engineer Als ICT Support Engineer medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze klanten. Je verwerkt vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem zoals […]

IconVeenendaal Icon Icon €2250,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Alkmaar
ICT Support Engineer

ICT Support Engineer Als ICT Support Engineer medewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze klanten. Je verwerkt vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem zoals […]

IconAlkmaar Icon Icon €2250,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Alkmaar
Medior / Senior Systeembeheerder

Systeembeheerder De systeembeheerder overziet en onderhoudt de ICT-infrastructuur van een bedrijf. Bij netwerkproblemen of andere technische complicaties ben jij degene die adequaat optreedt om problemen te lossen. Grote organisaties maken […]

IconAlkmaar Icon MBO/HBO Icon €3200,- en €4600,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Veenendaal
Netwerkbeheerder

Netwerkbeheerder Als netwerk beheerder draag je verantwoordelijkheid voor het operationeel houden en beheren van verschillende systemen, servers, netwerken, switches en routers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor elke netwerk/server gerelateerde […]

IconVeenendaal Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
ICT Medewerker

ICT Medewerker Word jij helemaal blij van mensen helpen en los je graag ICT problemen op? Ga dan bij ons aan de slag! Als ICT-medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor […]

IconUtrecht Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Alkmaar
ICT Medewerker

ICT Medewerker Word jij helemaal blij van mensen helpen en los je graag ICT problemen op? Ga dan bij ons aan de slag! Als ICT-medewerker ben jij hét aanspreekpunt voor […]

IconAlkmaar Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
Werkplekbeheerder

Werkplekbeheerder Als werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het probleemloos laten draaien van de thin- en fat clients. Je monitort proactief om problemen te voorkomen. Je lost problemen remote of op […]

IconAmersfoort Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Tilburg
Cloud Engineer

Heb jij al ervaring met Cloud omgevingen dat je die kunt beheren en verbeteren? Als Cloud Engineer ontwikkel, test en implementeer jij infrastructuren voor succesvolle Cloud-omgevingen! Hierbij maak jij gebruik van […]

IconTilburg Icon HBO Icon €2850,- en €4700,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij bekend met eerste- en tweedelijns servicedesk werkzaamheden en wil jij doorgroeien in de ICT-wereld? Wij zijn op zoek naar een ICT'er met ervaring op de servicedesk die de […]

IconRotterdam Icon Icon €2400,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
Cloud Beheerder

Als Cloud Engineer ontwikkel, test en implementeer jij infrastructuren voor succesvolle Cloud-omgevingen! Hierbij maak jij gebruik van de nieuwste technologieën. Je bent verantwoordelijk voor de juiste installatie en werking van (hybride) […]

IconHilversum Icon MBO/HBO Icon €2600,- en €3300,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
1e lijns servicedesk medewerker

Als eerstelijns servicedesk medewerker ga je aan de slag om gebruikers te helpen en ondersteunen bij hun problemen. Je voert vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem als bijvoorbeeld […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
's-Hertogenbosch
Junior Systeembeheerder

Als junior systeembeheerder krijg je verantwoordelijkheden zoals het onderhouden en upgraden van de IT-omgeving. Ook horen we graag jouw goede ideeën over hoe het beter kan! Uiteraard blijf je je […]

Icon's-Hertogenbosch Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €3500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Hilversum
ICT Medewerker

Ga dan bij ons aan de slag! Als ICT-medewerker ben jij het aanspreekpunt voor gebruikers om vragen en problemen op te pakken. Je analyseert de problemen en lost ze op […]

IconHilversum Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Alkmaar
Netwerkbeheerder

Als netwerk beheerder draag je verantwoordelijkheid voor het operationeel houden en beheren van verschillende systemen, servers, netwerken, switches en routers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor elk netwerk/server gerelateerde vraag en uiteraard […]

IconAlkmaar Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amersfoort
Werkplekbeheer en servicedesk medewerker

Als werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het probleemloos laten draaien van de thin- en fat clients. Je monitort proactief om problemen te voorkomen. Je lost problemen remote of op de […]

IconAmersfoort Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Veenendaal
Werkplekbeheer en servicedesk medewerker

Werkplekbeheerder/Servicedesk medewerker   Als werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het probleemloos laten draaien van de thin- en fat clients. Je monitort proactief om problemen te voorkomen. Je lost problemen remote […]

IconVeenendaal Icon MBO Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Systeembeheerder

Als systeembeheerder krijg je verantwoordelijkheden zoals het onderhouden en upgraden van de IT-omgeving. Ook horen we graag jouw goede ideeën over hoe het beter kan! Uiteraard blijf je je ook […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Systeembeheerder

Ben jij de specialist die er voor zorgt dat ICT-systemen ook echt doen wat nodig is?   Als systeembeheerder krijg je verantwoordelijkheden zoals het onderhouden en upgraden van de IT-omgeving. […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Tilburg
2e lijns Support Engineer

Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om snel op te klimmen […]

IconTilburg Icon MBO/HBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Tilburg
2e lijns Support Engineer

Heb jij ervaring als ICT-support engineer en heb je wellicht al relevante certificaten zoals bijvoorbeeld MD-100 of ITIL weten te behalen? Is het je ambitie om snel op te klimmen […]

IconTilburg Icon MBO/HBO Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Recruiter

ICTZaakwaarnemer is hard op weg om een scale-up te worden. Daarnaast zijn wij uitgeroepen tot snelst groeiende ICT Detacheerder van Nederland en hebben wij een award van de FD Gazelle […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €2750,- p/m Icon 40u p/w
Alissia Changoer
Alissia Changoer
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdam
Junior Controller

Wat ga je doen als jr. controller bij ICTZaakwaarnemer? In deze rol ben je verantwoordelijk voor een goede personeels-, salaris- en contractadministratie. Je beheert de gegevens in het personeelssysteem en ziet […]

IconAmsterdam Icon MBO/HBO Icon €2500,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!