Groeimogelijkheden als ICT-specialist

Ben je ambitieus, gedreven en wil je jezelf altijd kunnen doorontwikkelen? Dan ben je als ICT’er bij ons aan het juiste adres. Wij zien onze werknemers het liefst opbloeien en we weten dat dit alleen gebeurt in een inspirerende omgeving waarin je kunt doorgroeien.

Wij helpen je graag bij het behalen van jouw doelen

Groeien en carrière maken als ICT specialist doe je het best in een inspirerende omgeving waarin je kunt doorgroeien. Hoe we dit doen?

Wij bieden jou de beste online leeromgeving; Pluralsight en een in-house trainer -die trainingen verzorgt bij ons op kantoor-. Samen stellen we een doel op en stippelen we de route uit over hoe je daar het beste kan komen. Tijdens onze samenwerking sta je altijd in nauw contact met je accountmanager, die je persoonlijk zal begeleiden. En waarom je dit zou moeten doen? Omdat wij weten wat de mogelijkheden zijn wanneer jij nieuwe certificaten behaald; The sky is the limit!

Lees meer

Gegarandeerd succes met onze trainingen

Bij ICTZaakwaarnemer staat de kennis van ons personeel centraal. Alleen zo kunnen collega’s echt groeien in hun carrière. Een van onze groeipijlers zijn de trainingen waarmee certificaten behaald worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld MD-100: de basis voor een IT’er. Wie daar verantwoordelijk voor is? Onze trainer Nassim.

Wat maakt jouw werk zo leuk?:

“Dankzij ICTZaakwaarnemer heb ik de mogelijkheid gehad om al mijn certificaten te behalen en daar ben ik ze nog altijd dankbaar voor. Door daar certificaten te halen, groeide ik steeds verder als ICT’er. Het gevoel om dat te leren, voelde zo goed dat ik hetzelfde wilde overdragen bij andere/mede ICT’ers. Daarom ben ik nu trainer geworden.”

Voor welke certificaten voorzie jij trainingen?

“Voor ICTZaakwaarnemer verzorg ik trainingen over diverse Microsoft Certificeringen. Denk hierbij aan:

Maar dat is niet alles. Naast trainingen over certificeringen, geef ik ook trainingen aan onze medewerkers over belangrijke onderwerpen om te starten in de ICT zoals bijvoorbeeld:

  • Active Directory
  • TopDesk

Waarom ben je eigenlijk begonnen met het geven van trainingen?

“Voordat ik begon met trainingen, merkte ik dat men vaak aanliep tegen het probleem om naast hun (fulltime) baan nog te leren voor een certificering. Ik wilde graag mensen helpen om het leren / de stap er naar toe makkelijker te maken. Dat doen we nu door klassikale trainingen te verzorgen en daarna onze trainees goed te begeleiden aan de hand van een op maat gemaakt schema. Veel ICT’ers willen verder groeien in hun carrière en certificaten zijn essentieel om je kennis te vergroten en om meer uitdagende werkzaamheden uit te voeren voor je werkgever.”

Hoe kunnen wij jou helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de ICT? Of heb je nog geen ervaring maar zou je toch graag een kickstart maken binnen de sector? Nice! Wij leren je graag beter kennen, zodat we kunnen kijken naar jouw mogelijkheden bij ICTZaakwaarnemer.

Om jouw dromen te kunnen realiseren houden we er een eigen werkwijze op na waarmee we jou het beste kunnen begeleiden. Die werkwijze baseren we, zoals echte ICT’ers, op de wetenschap i.p.v. een onderbuikgevoel en persoonlijke ervaringen. Wij gaan samen onderzoeken waar jij van nature aanleg voor hebt en hoe je hier in kunt groeien. Zo weten we namelijk zeker dat jij plezier in je werk zult hebben en succesvol zal zijn, dat is waar het (naast een mooi salaris) natuurlijk om gaat!

Studie- en certificaatkosten? Komt goed.

Of je nou heel leergierig bent van jezelf, of dat je het juist fijn vindt als iemand jou verschillende leermogelijkheden voorlegt: wij zijn er voor jou! In de snel ontwikkelende ICT-sector is er altijd wel wat nieuws te leren en zijn er veel specialisatiemogelijkheden. Obstakels? Zolang jij gemotiveerd bent, zijn die er niet. Wij ontzorgen in alle studie- en certificaatkosten omdat we het zonde vinden als geld in de weg zou staan van jouw groei. Wij kennen simpelweg geen blokkades als het gaat om groei, bij ons raak je nooit uitgeleerd!

Als je bij ons helemaal klaar om een examen te maken dan kun je een voucher aanvragen. Schrijf je in op een passende datum en kies zelf een locatie die jou goed uit komt. De eerste twee examens worden volledig betaald door ICTZaakwaarnemer en het derde examen 50/50. Hoe wij jouw groei stimuleren? Per examen die je behaalt, ga je met €50,- bruto per maand omhoog in salaris! Wij zijn namelijk trots op onze ambitieuze werknemers en vinden dat dit rijkelijk beloond moet worden.

Welke richting wil jij op?

Wanneer je bij ons begint en zin hebt om te groeien, stellen we samen met jou een opleidingsplan op. Het behalen van de juiste certificeringen is een mooi groeidoel en is altijd ingestoken op jouw ambities. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Samen met de recruiter bepaal je welke certificering je gaat behalen om tot je doel te komen. Hierbij start je met het bekijken van de lesstof op PluralSight. Dit is de beste online leeromgeving voor IT cursussen met een grote hoeveelheid informatie over de belangrijkste onderwerpen. De cursussen zijn te volgen aan de hand van duidelijke video’s, tekst en oefenmateriaal. En zoals we hierboven al benoemden: je krijgt ook de mogelijkheid om klassikale trainingen te volgen van onze trainer Nassim, die je goed zal begeleiden tijdens het studeren. Daarnaast kan je gebruik maken van ons kennisnetwerk: je komt in contact met andere ICT’ers met wie je kan sparren over de lesstof en examinering.

training ict specialist loopbaan

Leren en werken tegelijk

Wil jij het liefst vandaag al beginnen als ICT’er maar ontbreekt het je nog aan de juiste kennis? Dan hebben we goed nieuws, want bij ICTZaakwaarnemer willen we iedereen die gemotiveerd is een kans bieden. Dit doen we door middel van traineeships. Met onze traineeships kun jij met weinig tot geen ervaring wel al gelijk aan de slag, terwijl je wordt opgeleid.

We bieden drie traineeships voor de beginner zonder enige ervaring of kennis: een omscholingstraject tot IT Support Engineer en voor mensen met al wat IT kennis / ervaring of een opleiding hebben we er een tot een functie als Applicatiebeheerder en de ander tot Cloud Administrator. Als je je bijvoorbeeld eerst om schoolt tot IT Support Engineer kun je daarna doorstromen naar het traject tot Applicatiebeheerder of Cloud Administrator. Waarom je deze traineeships bij ons wilt volgen?

  • De traineeships bieden de kans om een carrière te starten in de IT én door te groeien naar zwaardere functies;
  • De vraag naar IT’ers blijft groeien en daarom heb je een garantie op een baan;
  • Je krijgt vanaf dag 1 een mooi salaris;
  • Wij garanderen de beste begeleiding die je maar kan wensen en de leukste collega’s die altijd voor jou klaar staan.

Succesverhalen

Iedereen kan groeien bij ICTZaakwaarnemer. En als we iedereen zeggen, bedoelen we ook iedereen. Of je nou al werkzaam bent binnen de industrie of behoefte hebt aan een carriere switch. Omdat al vele jou zijn voorgegaan vertellen wij hier de succesverhalen van Bart en Sabina.

ICT specialist bij ICTZaakwaarnemer

Bart: van conducteur tot ICT specialist

Bart was al vijf jaar conducteur toen hij besloot dat het tijd was om het roer flink om te gooien. Zijn passie voor treinen was nog lang niet uitgedoofd, maar hij haalde niet meer voldoende uitdaging uit zijn baan als conducteur. Omdat hij in zijn vrije tijd veel gamede en zich zo nu en dan verdiepte in de programmering die hierachter verscholen zat wist hij dat hij wel al enige affiniteit had met ICT.

Van een vriend hoorde hij dat deze sector momenteel met grote personeelstekorten kampte en dat hij gewoon moest solliciteren op een vacature die hem leuk leek. Bart vond dat eerst in eerste instantie behoorlijk lastig. Hij had namelijk nog helemaal geen ervaring of opleiding gehad in deze richting. Al snel kwam Bart in aanraking met ICTZaakwaarnemer en werd hij gerustgesteld. Een vooropleiding was helemaal niet nodig en met behulp van trainer Nassim werd een groeiplan opgesteld waarbij hij direct kon beginnen met de basis MS-900 Fundamentals cursus om zo snel mogelijk zijn eerste certificaat binnen te slepen.

Inmiddels werkt Bart alweer een jaar bij ICTZaakwaarnemer en heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers. Hij timmert dan ook flink aan de weg tot Cloud Engineer. We zijn mega trots op Bart en hopen dat hij een voorbeeld mag zijn voor iedereen die behoefte heeft aan een carrièreswitch. Wij ontvangen je, net als Bart, met open armen.

Bart

ICT specialist bij ICTZaakwaarnemer

Sabina: een start van een glansrijke carrière

Dan het verhaal van Sabina, die inmiddels al twee jaar in dienst is bij haar oude opdrachtgever na het afronden van haar detachering-sopdracht.

Wij zijn namelijk ontzettend trots op het succes dat ze heeft bereikt na haar leerzame periode bij ICTZaakwaarnemer. Toen ze bij ons begon zagen we de leergierigheid in haar ogen, maar voor haar droombaan miste ze relevante certificering.

Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen en met het uitgewerkte groeipad kon ze aan de slag. Na het behalen van haar cursus konden we Sabina gelijk koppelen aan een opdrachtgever die aansloot bij zowel haar nieuwe functie wensen én bij haar sprankelende persoonlijkheid. De match bleek made in heaven, want de opdrachtgever was zo blij met haar als collega dat ze steeds meer verantwoordelijkheden kreeg.

We waren dan ook niet verbaasd toen ze er aan het eind van het contract vanuit ICTZaakwaarnemer een prachtige baan aangeboden kreeg. Niet verbaasd, maar vooral heel trots dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan ontwikkeling! Dus, wat heb jij nodig om te groeien?

Sabina

Breda
ICT support medewerker

Als ICT support medewerker ga je aan de slag om gebruikers te helpen en ondersteunen bij hun problemen. Je voert vragen en problemen in een helpdesk / ticketing-systeem als bijvoorbeeld […]

IconBreda Icon MBO/HBO Icon €2000,- en €2500,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Oss
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een ervaren ICT-professional met kennis van zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de ICT-sector? Wij bieden een uitdagende […]

IconOss Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Amsterdan
Junior netwerkbeheerder

Als netwerkbeheerder heb jij de verantwoordelijkheid voor het operationeel houden en beheren van diverse systemen, servers, netwerken, switches en routers. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking […]

IconAmsterdan Icon MBO Icon €2600,- en €3200,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Houten
Systeembeheerder

Ben jij de deskundige die ervoor zorgt dat onze ICT-systemen aan alle eisen voldoen? Als systeembeheerder heb je diverse verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden en upgraden van onze IT-infrastructuur. We moedigen […]

IconHouten Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Utrecht
1e en 2e lijns servicedesk medewerker

Ben jij een ervaren ICT-professional met kennis van zowel de eerste- als tweedelijns servicedesk? Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen de ICT-sector? Wij bieden een uitdagende […]

IconUtrecht Icon MBO/HBO Icon €2300,- en €3000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Houten
Systeembeheerder

Ben jij de expert die ervoor zorgt dat onze ICT-systemen voldoen aan alle vereisten? Als systeembeheerder draag je tal van verantwoordelijkheden, waaronder het onderhouden en upgraden van onze IT-infrastructuur. We […]

IconHouten Icon MBO/HBO Icon €2750,- en €4000,- p/m Icon 40u p/w
Jamilla del Prado
Jamilla del Prado
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Rotterdam
Cloud Engineer

Heb jij een achtergrond op het gebied van applicatie/systeembeheer en ervaring met Cloud omgevingen? Als Cloud Engineer zorg je ervoor dat de Cloud-infrastructuur en digitale diensten up-to-date worden gehouden en […]

IconRotterdam Icon MBO/HBO Icon €3500,- en €4500,- p/m Icon 40u p/w
Trevor Dorn
Trevor Dorn
Jouw recruiter
Bekijk de vacature
Ridderkerk
ICT Helpdesk & Support medewerker

Ben jij de persoon die graag als eerste aanspreekpunt fungeert binnen een organisatie? Heb je een voorliefde voor het verlenen van eerstelijns en tweedelijns technische ondersteuning bij incidenten? Beschouw jij […]

IconRidderkerk Icon MBO/HBO Icon €2200,- en €2800,- p/m Icon 40u p/w
Lucas Kastelein
Lucas Kastelein
Jouw recruiter
Bekijk de vacature


Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!