ict vacatures

Onze ICT vacatures

HBO ICT vacatures

Heb jij een HBO opleiding gedaan in een ICT-richting? Dan ben jij de ICT’er waar wij naar op zoek zijn! Van software engineer tot IT consultant: een afgeronde HBO ICT opleiding biedt een scala aan mogelijkheden. Vind een vacature die bij jou past.

Lucas Kastelein

Lucas Kastelein

Jouw recruiter

2e lijns Support Engineer

IconTilburg Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40 uur per week

Populair

Bekijk nu
Open filters ⤵
Filters
Afstand
Categorie
Opleiding
X Reset filters

Bij ICTZaakwaarnemer zijn wij altijd op zoek naar de geschikte mensen voor onze vacatures. Door ons grote bestand aan vacatures, kun jij als ICT’er met een afgeronde HBO studie aan de slag bij een werkplek die volledig bij jou past. Dus ben jij de ICT’er met een HBO diploma op zak? Bekijk dan snel onze vacatures!

Wat doet een HBO ICT’er?

Als recent afgestudeerde HBO’er van een ICT-studie ligt er een wereld voor je open aan mogelijkheden. Binnen deze snel evoluerende sector wachten tal van carrièrekansen op jou. Ontdek bij ICTZaakwaarnemer de boeiende vacatures die het ICT-landschap te bieden heeft.  Of je nu een passie hebt voor systeembeheer, softwareontwikkeling, netwerkbeveiliging, data-analyse, of een ander facet van de ICT, er liggen uitdagende functies op je te wachten.

We leven in een tijdperk waarin technologie de drijvende kracht is achter succesvolle bedrijven. Om deze reden is de vraag naar getalenteerde HBO ICT’ers groter dan ooit. Met jouw expertise ben je een waardevolle factor voor ieder bedrijf. Daarnaast zijn de mogelijkheden in de ICT-sector eindeloos: Als systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de ICT-infrastructuur van bedrijven, terwijl je als softwareontwikkelaar de kans krijgt om innovatieve oplossingen te creëren die de manier waarop we technologie gebruiken transformeren.

Of je nu goed bent in het ontwerpen van intuïtieve gebruikersinterfaces, het waarborgen van de beveiliging van gevoelige gegevens, het beheren van netwerken voor naadloze connectiviteit, of het analyseren van gegevens om waardevolle inzichten te onthullen – de HBO ICT vacatures van ICTZaakwaarnemer zijn op zoek naar jouw talent! Neem de tijd om te ontdekken waar jouw passie en vaardigheden samenkomen, en zet de eerste stappen naar een lonende carrière in de dynamische wereld van de informatietechnologie.

Wat is het salaris van een HBO ICT’er?

Mogelijk ben je net afgestudeerd van een HBO ICT-opleiding of al een tijdje aan het werk in het werkveld en op zoek naar een nieuwe baan. Je salaris hangt af van de ervaring die je hebt opgedaan, welke opleiding je exact hebt gevolgd en welke verdiepingen of specialisaties je bezit. ICTZaakwaarnemer biedt vacatures met een salarisindicatie aan vanaf €2.000 euro bruto tot €6.000 euro bruto per maand. Je salaris hangt naast je ervaring ook af van hoeveel uur je per week aan de slag wil gaan.

Hoe word je HBO ICT’er?

Heb jij een HBO studie afgerond in de richting van ICT? Dan heb je de eerste stap naar jouw nieuwe baan voltooid! Mogelijk heb je nog geen ervaring in het werkveld, maar dat is geen probleem: er zijn genoeg HBO ICT vacatures van ICTZaakwaarnemer waarbij ervaring geen vereiste is.

Realiseer dat je in het ICT-vak nooit bent uitgeleerd. Onze innovatieve wereld ontwikkelt zich continu. Wanneer je aan de slag gaat via ICTZaakwaarnemer, zijn er nog talloze groeimogelijkheden. Zo kun je extra certificaten halen om je te specialiseren in bepaalde software of programma’s. Neem bijvoorbeeld ITIL-certificaten, of specifieke diploma’s zoals MD-100.

Aan de slag als HBO ICT’er via ICTZaakwaarnemer

Heb jij een HBO ICT baan gevonden via een vacature van ICTZaakwaarnemer? Dan brengt dat meerdere voordelen met zich mee. Bij ICTZaakwaarnemer kun je rekenen op:

Zie jij het wel zitten om je handen uit de mouwen te steken en als systeembeheerder aan de slag te gaan? Solliciteer dan op een vacature die bij jou past of neem contact met ons op! Wij hebben diverse HBO ICT vacatures die eventueel bij jou passen en een kickstart geven aan jouw carrière als ICT-specialist.

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!