De interviews

Jouw kans om ons te leren kennen. Onze kans om jou te leren kennen.

1

Solliciteren

2

Interviews

3

Beslissing

Hoe het werkt

Ik heb een interview! Wat kan ik verwachten?

Het proces gaat meestal als volgt. Eerst heb je een telefonisch gesprek om kort kennis te maken. Als we beide het idee hebben dat er een klik is gaan we over tot een gesprek bij ons op kantoor. Je spreekt 2 van onze collega’s en kan al je vragen stellen. Als alles goed gaat ontmoet je tijdens een laatste gesprek nog 2 andere collega’s. Geen zorgen, je zal van te voren altijd weten met wie je in gesprek gaat. Op deze manier krijg je de kans om echt een feeling te krijgen bij onze organisatie.

Doen jullie ook aan digitale interviews?

De eerste ronde van je interview kan digitaal plaatsvinden als het wegens omstandigheden niet anders kan. Toch ontmoeten we iemand altijd graag face to face voordat hij/zij begint aan een job.

Ik heb een digitaal interview, heeft dit invloed op mijn kansen?

Simpel gezegd, dat zou niet moeten! We begrijpen dat video-interviews niet ideaal zijn dus maak je geen zorgen, we vallen niet over kleinigheden.

Help! Het lukt me niet om verbinding te maken voor mijn digitale interview.

Geen zorgen, we snappen het. Laat het je interviewer weten wat er gaande is. Als je, om wat voor’n reden dan ook, niet door kan gaan met het interview, stuur alle betrokkenen s.v.p. een e-mail (CC). We kunnen dan een nieuwe afspraak maken.

Kan ik feedback krijgen over mijn interview?

We weten hoe belangrijk feedback kan zijn voor je ontwikkeling. We zullen altijd ons best doen om het zo goed mogelijk met je te delen.

De voorbereiding

Hoe kan ik me voorbereiden?

We willen graag dat je laat zien dat je goed bent in wat je doet, of dat je de drive hebt om veel te leren. Maar we kijken ook naar andere dingen: hecht je waarde aan dezelfde dingen als wij? Ben je verantwoordelijk voor je werk en ben je trots op wat je levert? Pas jij je aan? Werk je mee? Ben je gedreven? Dit zijn vragen die we onszelf zullen stellen als we je interviewen.

Vorige stap Volgende stap
contact

Wat nu?

Heb je interesse in een samenwerking? Of wil je gewoon even kennismaken? Boek een meeting!

Boek een calendly meeting

Plan een Google Meet in

Dat kan hier!