ict vacatures

Onze ICT vacatures

ICT vacatures in Rotterdam

Ben je een ICT-enthousiasteling op zoek naar een spannende carrièremogelijkheid in Rotterdam? Je bent aan het juiste adres. Bij ICTZaakwaarnemer hebben we een breed scala aan ICT vacatures in Rotterdam, speciaal samengesteld voor jou. Of je nu een ervaren ICT-specialist bent of net je eerste stappen zet in de ICT-wereld, wij hebben de perfecte rol voor jou als ICT’er in Rotterdam.

Lucas Kastelein

Lucas Kastelein

Jouw recruiter

2e lijns Support Engineer

IconTilburg Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40 uur per week

Populair

Bekijk nu
Open filters ⤵
Filters
Afstand
Categorie
Opleiding
X Reset filters

Waarom ICTZaakwaarnemer jouw ideale keuze is?

Nieuw bij ICTZaakwaarnemer? Wij zetten ons elke dag in voor het werkplezier van elke ICT-er. Onze unieke aanpak maakt onze ICT’ers en opdrachtgevers gelukkig, en heeft ervoor gezorgd dat we in 2023 officieel tot de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Het aantal ICT vacatures in Rotterdam groeit ook snel. Hierdoor is ons team al gegroeid tot meer dan 145 collega’s. Benieuwd waarom jij hierbij zou willen aansluiten door op onze ICT vacatures in Rotterdam te reageren?

Hoogwaardige trainingen

Bij ICTZaakwaarnemer geloven we dat voortdurende educatie de basis is van succes. Daarom bieden we hoogwaardige trainingen aan via ons exclusieve ICTZ-portal nadat jij hebt gereageerd op een ICT vacature in Rotterdam. Of je nu je kennis wilt verdiepen, nieuwe technologieën wilt verkennen of je carrière een impuls wilt geven, ons trainingsportaal is er om je te begeleiden. Welke trainingen wij zoal aanbieden?

Nu moeten we je wel ‘waarschuwen’: ons hoofdkantoor zit in Amsterdam en voor de trainingen nodigen we je dan ook graag daar uit. Een hele stap: dat snappen wij als geen ander. Maar wees gerust: onze mede-oprichter Hessel is een Feyenoorder in hart en nieren.

Constant een brede selectie aan ICT-vacatures  in Rotterdam

We begrijpen dat iedereen unieke carrièrewensen en passies heeft. Daarom hebben we constant een brede selectie aan ICT vacatures in Rotterdam. Of je nu aan de slag wil als werkplekbeheer, servicedesk medewerker of iets anders, je vindt het bij ons.

Ontdek Rotterdam in een splinternieuwe leaseauto

Bij ICTZaakwaarnemer waarderen we je toewijding en harde werk. Daarom krijg je de kans om in een splinternieuwe leaseauto te rijden, zonder stickers! Ervaar het comfort en de vrijheid om in de stickerloze leaseauto heel Rotterdam te ontdekken.

Als ICT’er in Rotterdam aan de slag

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de vele ICT vacatures in Rotterdam die we voor jou hebben en start vandaag nog je nieuwe avontuur bij ICTZaakwaarnemer. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen in ons team en je te ondersteunen bij het bereiken van je carrièredoelen.

Klik op de knop hieronder om onze actuele vacatures te bekijken en solliciteer vandaag nog!

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!