Groei is ons mantra

Learning & development is voor ons niet zomaar een veldje om af te vinken, het is een belangrijk onderdeel van onze organisatie.

We moedigen je aan om te leren door middel van uitgebreide opdrachten, nieuwe uitdagingen en sociale kennisuitwisseling, zodat je je ontwikkeling kunt stimuleren. Niet zomaar een paar keer per jaar, maar elke dag. Dat betekent echter niet dat je het alleen moet doen. Je manager is er om je te ondersteunen en te begeleiden tijdens je ontwikkelingsreis. Je hebt toegang tot alle tools & training die je nodig hebt om te groeien.

Je carrière bouwen 

Wij geloven dat het niet onze verantwoordelijkheid is om talent te managen. Wij zijn er om talent te ontwikkelen. Dit is onze benadering van groei.

De juiste kansen 

Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om op je best te zijn. Vanaf dag een. We richten ons veel op het mogelijk maken van continue ontwikkeling – waardoor je de kansen krijgt die je nodig hebt om tijdens het werk te leren en met het bedrijf mee te groeien. We geloven in het verheffen van en investeren in ons talent van eigen bodem, dus we moedigen iedereen aan om hun vaardigheden uit te breiden, ongeacht hun ervaring. Dit alles zodat we sneller kunnen leren dan de wereld verandert en altijd een paar stappen voor zullen blijven.

Je moet zelfsturend zijn, klaar om de controle over je eigen ontwikkeling te nemen en je volledige potentieel te bereiken.

De juiste prikkels

We richten ons op het stimuleren van ontwikkeling. We belonen hoge prestaties en we doen dat doordacht – hoewel het voor ons om meer gaat dan alleen het bereiken van je doelen. Het maakt ook uit hoe je het doet en dat je gaandeweg leert en ontwikkelt. Iedereen die hier werkt, waardeert de kans om ICT’ers te helpen aan een mooiere carrière en een gelukkiger leven.

De juiste taken

Een buitengewoon ritme vraagt om een buitengewone focus. Het is bijna onmogelijk om een meester van alle instrumenten te zijn – er zal altijd iets worden verwaarloosd of tekort gedaan. Dus in plaats daarvan verwachten we dat je alles geeft aan je ene deel. Terwijl we bewegen en uitbreiden, kan dat deel veranderen. Eén ding is echter zeker. Bij ICTZaakwaarnemer stop je nooit met groeien.

Leading the team

Managers bij ICTZaakwaarnemer maken een bewuste keuze om leiding te geven, onze collega’s en het bedrijf te laten groeien. Hier is hoe.

Ze leiden met een doel

Groei is onze mantra en onze managers staan in de frontlinie, cultiveren een groei mindset en stimuleren innovatie binnen hun teams. Ze maken groei mogelijk door frequente feedback en coaching te geven om het potentieel en de leermogelijkheden van onze mensen te unlocken. Ze zorgen voor geweldige teams die het bedrijf laten groeien en zichzelf laten groeien. En nog belangrijker, ze inspireren en stimuleren visie – dat is hoe onze teams gemotiveerd zijn om gewillig deel te nemen aan en bij te dragen aan ons gezamenlijke doel.

Ze leiden met moed

Onze managers durven de controle los te laten en autonomie te versterken (uiteraard binnen de vangrails). Om hun team in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen, delen ze informatie transparant. En, belangrijker nog, ze geven hun teams de vrijheid om te falen, in het besef dat het een onvermijdelijke uitkomst is bij het nastreven van successen. Dat betekent niet dat ze geen verantwoordelijkheid nemen of hun teams verantwoordelijk houden voor hun doelen. Onze managers zijn ook moedig genoeg om duidelijke verwachtingen te stellen en eerlijke feedback te geven om resultaten te behalen.

Een goede manager moedigt debat en discussie aan en erkent dat innovatie van alle kanten kan komen en dat luisteren van ongekend belang is.

Ze bouwen gezonde teams

Onze managers zorgen ervoor dat onze dagelijkse realiteit onze waarden weerspiegelt. Ze garanderen dat alle stemmen worden gehoord en weten binnen hun team om te gaan met uiteenlopende meningen. Ze leiden met empathie en handelen om de politiek te minimaliseren. Ze bevorderen heldere en oprechte communicatie, gericht op het opbouwen van vertrouwen in het team. Ze bouwen een inclusieve cultuur waar iedereen zich bevoegd voelt om zichzelf te zijn en waar iedereen het gevoel heeft dat ze erbij horen.

 

Plan hier onder een digitale kennismaking in om eventuele vragen te stellen voordat je solliciteert

Plan je gesprek in