Hé, het is oké om niet oké te zijn.
Wij geloven dat delen heelt. Door te praten over geestelijke gezondheid en open te zijn over onze ervaringen, kunnen we een cultuur creëren waarin niemand in stilte lijdt.
Als iemand zich niet goed voelt in het leven, is het onwaarschijnlijk dat hij of zij ook goed is op het werk. En vice versa. We willen niet dat onze mensen zich verschuilen achter een blij gezicht – we willen dat onze cultuur een plek is waar iedereen het gevoel heeft dat ze hun manager en hun team kunnen vertellen als ze niet in orde zijn. En de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben, zonder oordeel. Niets is voor ons belangrijker dan dat onze collega’s goed in hun vel zitten en gelukkig zijn.
Je kan altijd terecht bij onze HR-afdeling en beide oprichters. Hiermee werken we aan het creëren van een veilige, stigma-vrije omgeving die open is en zorgzaam is voor geestelijke gezondheidsproblemen. Wij zijn van mening dat ieders ervaringen met geestelijke gezondheid – van ziekte tot welzijn – moeten worden toegejuicht en gerespecteerd.
Welke ervaringen je ook meeneemt, de uitdagingen die je hebt doorgemaakt of gaat doormaken, we willen dat je je thuis voelt bij ICTZaakwaarnemer. Je moet nooit delen van jezelf verbergen om erin te passen.
Onze aanpak.
We willen drie dingen doen: het bewustzijn vergroten en stigmatisering wegnemen, proactieve zelfzorg en professionele ondersteuning bieden waar nodig en het gesprek rond geestelijke gezondheid normaliseren. We geloven dat ze alle drie tegelijkertijd moeten gebeuren om een betekenisvolle impact te hebben op onze cultuur en onze mensen.Een gelukkig evenwicht.
We beschouwen geestelijke gezondheid niet als een eenzame gebeurtenis op de kalender, iets om een paar dagen in de schijnwerpers te staan en de rest van het jaar te vergeten. We bieden de middelen waarmee onze mensen hun geestelijke gezondheid op hun eigen manier kunnen koesteren en geven hen de steun die ze nodig hebben om een staat van welzijn te bereiken die voor hen werkt.