Sluit je aan, wees jezelf


WAT WE DOEN

Wij zijn ICTZaakwaarnemer

Ontdek wie we zijn, wat we doen, en waarom we het doen.

Het verhaal van

Al ruim 4 jaar in dienst

Toen Lucas bij ons solliciteerde had hij geen relevante werkervaring. Inmiddels is hij al 4 jaar onze collega, heeft hij veel geleerd en is hij gepromoveerd tot manager.

Lees hier zijn verhaal van Lucas
Het verhaal van

Van fashion naar ICT-detachering

Jacky was zoekende na het afronden van haar opleiding en stages. Via een vriend kwam ze bij ons terecht, niet lang daarna werd ze gepromoveerd tot regio-manager.

Lees het verhaal van Jacky
Het verhaal van

Van recruiter tot HR-manager

Trevor begon bij ons als recruiter en studeerde gelijktijdig HRM aan de HvA. Inmiddels mag hij de lessen van zijn opleiding in de praktijk brengen in zijn functie als HR-manager.

Lees het verhaal van Trevor

Vrijheid & verantwoordelijkheid

Onze kern filosofie is mensen boven processen. Onze bedrijfscultuur heeft bijgedragen aan ons succes en heeft ons geholpen om geweldige collega’s aan te trekken en te behouden, waardoor ons werk hier voldoening geeft.

Plezier op werk

Resultaten behalen en een informele werksfeer. De sleutel tot plezier en professionele groei.

Goede beloningen & successen vieren

We proberen eenieder zo goed mogelijk te betalen en stimuleren door bonussen uit te keren en successen te vieren met leuke trips en etentjes.

Belangrijk

Wat wij belangrijk vinden

Het is moeilijk om de werkelijke cultuur van een organisatie in woorden te vangen, toch hebben onze collega’s hun best gedaan om je een goed beeld te geven.

WAT WE DOEN

Duurzaamheid

Wij proberen het gebruik van fiets & OV voor woon-werkverkeer te stimuleren. In het verlengde daarvan proberen we de afstand tussen werknemer en werk zo klein mogelijk te houden.

Boek snel een meeting met een van onze collega's om meer te weten te komen en al je vragen te kunnen stellen!

Plan hier een gesprek in