Al ruim 4 jaar in dienst

“Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening gevolgd aan de HvA. Dit beviel me erg goed, het sloot erg goed op mijn persoonlijke ambities. Ik zet me namelijk graag in voor anderen. Daarnaast had ik bijbaantjes in het nachtleven en de retail.

Tijdens mijn laatste stage heb ik oude mannen met een taalbarrière geholpen om beter te kunnen functioneren in onze maatschappij. Het gaf me super veel voldoening maar naar verloop van tijd wist ik toch niet zeker of het een richting was waar ik mezelf nog lang in zag werken. Via een vriendin kwam ik op de hoogte van een openstaande vacature bij ICTZaakwaarnemer.

Met mijn sociale vaardigheden en kennis uit m’n opleiding (bij recruitment kan je mensen immers ook helpen) dacht ik misschien wel een goede versterking te kunnen zijn voor het bedrijf. Ik ging op gesprek en wat bleek: zij zagen mij ook als een versterking! Ik mocht al gauw beginnen en had al snel de eerste ICT-collega’s aangenomen.

Nu zijn we al ruim 3 jaar verder en ik heb het nog steeds elke dag naar mijn zin. Het blijft leuk om nieuwe ICT’ers te leren kennen en te zien hoe het met ze gaat. Hen helpen geeft me een prettig gevoel. Verder doen we vaak leuke dingen met het interne team en met onze ICT’ers. Dit is altijd heel gezellig.

Super tof om te zien dat ICTZaakwaarnemer zo’n 20 collega’s had toen ik ben begonnen, en dat we inmiddels met ruim 120 zijn!
Het is cool om deel uit te maken van een succesvolle, snel groeiende organisatie waarin wordt geluisterd naar je wensen en behoeften.
Er is geen sprake van een vastgeroeste, ouderwetse cultuur wat het werken prettig maakt. We werken echt samen als een team en er is geen sprake van onderlinge strijd.” Aldus Lucas.

 

 

Plan hier onder een digitale kennismaking in om snel kennis te maken!

Plan je gesprek