Van fashion naar ICT-detachering

“Tijdens mijn opleiding International Business & Languages heb ik een stage gelopen bij Suit Supply in New York. Het was super tof om daar ervaring op te mogen doen met marketing en fashion. Het leven in NYC was natuurlijk ook helemaal mijn ding!

Altijd had ik gedacht dat ik graag aan de slag zou willen gaan bij een grote corporate als marketeer. Mijn oma is mijn voorbeeld en zij heeft me altijd geïnspireerd om hoog in te zetten en hard te werken. Mijn ervaring in NYC deed me echter twijfelen over mijn ambities. Het was een hele leuke en leerzame tijd, maar ik had uiteindelijk toch het idee dat een corporate organisatie misschien minder goed bij me paste dan dat ik op voorhand had verwacht.

Na thuiskomst heb ik een tijdje rondgekeken en veel getwijfeld. Op een dag heeft een goede vriend van me aanbevolen om eens bij ICTZaakwaarnemer te gaan kijken, die op dat moment op zoek waren naar nieuwe account managers. Ik was eerlijk gezegd best wel sceptisch over de ICT en de functie, maar vertrouwde hem en ben het gesprek met Maarten en Hessel aangegaan. Het klikte al meteen, mijn twijfels waren weggenomen en ik besloot na een 2e kennismakingsronde om er vol voor te gaan!

Inmiddels ben ik al meer dan een jaar in dienst. In die tijd heb ik super veel geleerd, soms fouten gemaakt en veel mooie resultaten weten te boeken. Onlangs ben ik zelfs tot regio manager gepromoveerd. Nu mag ik mijn account management collega’s inwerken en helpen om hun doelen te behalen. Mijn werk is uitdagend en geeft me voldoening. Ik zie mezelf dan ook nog lang blijven werken bij ICTZaakwaarnemer. Hopelijk gaan we samen op naar de 500 collega’s!”

Plan hieronder een digitale kennismaking in zodat je ons je vragen kunt stellen!

Plan je gesprek