Werkwijze opdrachtgevers

We begrijpen onze doelgroep

Al ruim vier jaar lang zetten wij ons elke dag in om ICT’ers verder te helpen met hun carriere. We weten hen te vinden en te bereiken. We kennen hun uitdagingen en ambities.

Ons bevlogen team van enthousiaste recruiters & accountmanagers staan altijd voor ze klaar. We hebben een goede band met onze ICT’ers en er is sprake van wederzijds vertrouwen.

Vernieuwing in de detachering

Vier jaar geleden zijn wij als eerste detacheerder, en als een van de allereerste bedrijven in Nederland, begonnen met cognitieve assessments. Brain games die ons vergaande inzichten geven in de sterke- en zwakke punten van onze ICT’ers. Denk bijvoorbeeld aan: analytisch vermogen, het vermogen om repetitieve handelingen te verrichten of om geduldig te blijven.

Het CV leert ons veel over een kandidaat. Deze brain games echter nog veel meer. Wat voor taken halen ze energie uit? Wat voor taken kosten hen juist veel energie? Mensen willen zo veel mogelijk doen van datgene waar ze nature aanleg voor hebben.

Elke ICT-afdeling is uniek. De werkzaamheden van Support specialisten of werkplekbeheerders zijn niet overal hetzelfde. Door bij het matchen van ICT’ers en opdrachten ook te kijken naar het brein zijn we beter in staat om tot de beste match te komen. Zo blijven onze ICT’ers gelukkig en genieten onze opdrachtgevers van hoge productiviteit en continuïteit op de afdeling.

Gemotiveerde aanpakkers

Onze recruiters selecteren alleen de beste ICT-specialisten voor onze opdrachtgevers. Mensen die het in zich hebben om uw afdeling voor op de korte- of lange termijn te ondersteunen.

Ze hebben al veel werkervaring opgedaan of staan nog aan de start van hun carriere. Onze accountmanagers begeleiden elk van hen persoonlijk en werken met hen samen om groei te realiseren. Dankzij uitgebreide online leeromgevingen en klassikale trainingen door onze In-house Microsoft specialist zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Zo ben je verzekerd van aanpakkers die meters kunnen maken om uw afdeling naar een hoger niveau te tillen.

Even digitaal kennismaken? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Plan nu een gesprek in!