Werkwijze professionals

De mooiste opdrachten

In september 2018 zijn we begonnen aan onze missie om het leven van ICT-specialisten beter te maken. Dankzij onze innovatieve werkwijze, waarbij we gebruik maken van brain game assessments, weten we precies welke jobs bij je passen. Een goede match is ook voor opdrachtgevers belangrijk. Onze methode maakt dat de mooiste organisaties met ons willen samenwerken. Jij kan er aan de slag!

Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren en je brein gaan we op zoek naar de beste match qua werkzaamheden en cultuur.

 

De snelste groei

We zoeken speciaal voor jou naar de best passende opdrachten op de groei.
Opdrachten waar veel ruimte is om te leren en waar je nog beter kan worden in de dingen die je al kan.

Daarnaast bieden we je de beste studiemogelijkheden. Van ‘s werelds beste E-learning tot de meest betrokken ICT-trainer van Nederland, we zetten alles op alles om jou te helpen om nog meer kennis op te doen.

Bij nieuwe kennis horen uiteraard certificaten. Hiermee laat je je waarde zien in de markt en krijg je sneller de kans om meer verantwoordelijkheden naar je toe te trekken op werk. Ideaal om te groeien!

Wij betalen je examens en stimuleren je door bij elk behaald certificaat je salaris te verhogen. Let’s get it!

Het gezelligste team

ICTZaakwaarnemer is er niet alleen voor serieuze zaken. Gezelligheid is minstens net zo belangrijk.

We zoeken de leukste recruiters en accountmanagers, zodat je altijd prettig contact met het hoofdkantoor hebt. Daarnaast organiseren we regelmatig toffe uitjes! Deze zijn altijd vrijblijvend van aard, maar we vinden het hartstikke leuk als je er bij bent!

We organiseren etentjes, gaan naar pretparken en game-conventies, hebben borrels of bezoeken voetbalwedstrijden; niets is ons te gek!

Op deze manier leer je je collega’s goed kennen en worden er vriendschappen voor het leven gemaakt.

 

 

Zie jij jezelf graag rijden in een dikke auto? Bij ICTZaakwaarnemer rijd je geen afdankertjes, maar alleen de nieuwste lease-auto’s. Dit kan met- of zonder stickers. Wat jij wil!

Je krijgt van ons een tankpas die je zowel zakelijk als privé kan gebruiken. Daarnaast betalen we uiteraard een mooi salaris! Al voordat er sprake was van een krappe arbeidsmarkt als nu was het voor ons belangrijk om ICT’ers goed te belonen voor hun inspanningen. Dit doen we nog steeds en zullen we blijven doen.

Plan een Google Meet in om al je vragen persoonlijk te stellen.

Dat kan hier: