Ilse

J: Welkom Ilse, dankjewel dat je mee wilt doen aan het interview van vandaag. Jij bent natuurlijk al een van de IT’ers die het langst bij ons zit, en daar zijn we natuurlijk super blij mee. Maar ik ben ook heel erg benieuwd, hoe vind jij het bij ICTZaakwaarnemer, heb je het een beetje naar je zin bij ons ?

I: Ja, ik ben een van de veteranen. Ja ik heb het ontzettend naar mijn zin bij ICTZaakwaarnemer. Toen ze net begonnen natuurlijk ben ik binnengekomen en eigenlijk groei ik met het bedrijf mee en dat vind ik eigenlijk gewoon iets wat heel erg mooi is ook om te zien ook omdat we steeds groter worden. Het voelt ook eigenljk meer als een beetje familieband dan dat we echt alleen maar zakelijke kant is en dat is gewoon iets wat ik gewoon heel erg fijn vind in het bedrijf. 

J: Nu veel verschillende dingen dus kunnen doen. Als je dan moet kiezen, wat vond je het leukst om te doen?

I: Ja toch wel SAP, dat dat gewoon ontzettend leerzaam was. Je had met, ja echt project was het. 

J: Hey, je benoemde het net eigenlijk ook al een beetje maar waar zie jij jezelf over drie jaar. Waar wil jij het liefst naar toe groeien? 

I: Ja ik wil echt technische data consultant worden voor SAP systemen, daar zou ik echt mezelf heel graag verder in willen ontwikkelen. 

J: Nee, ja goed om te weten. We gaan natuurlijk onze uiterste best doen om een gepaste opdracht daarvoor te vinden zodat jij ook die kant op kan groeien die jij het liefst wil. Dat was ook eigenlijk de laatste vraag die ik je wilde stellen. Tenzij je zelf nog iets wilt toevoegen aan het interview. 

I: Ja, ik heb natuurlijk de leukste accountmanager hè, dat is Jacky

J: Yaay!….. nice, thanks Iels

Reviews

Wat andere ICT’ers over ons zeggen

Bekijk meer reviews

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!