Lars

J: Hey Lars, dankjewel dat je vandaag wilt deelnemen aan het interview, maar ik ben heel erg benieuwd, heb je het naar je zin bij ICTZaakwaarnemer?

L: Ja ik heb het zeker naar mijn zin. Voor mijn gevoel is het wat meer persoonlijker dan bij mijn vorige werkgever in ieder geval. En ik was bang dat je eerder weer een pionnetje zou zijn, of één van de vele pionnen zou zijn van ICTZaakwaarnemer. Maar dat gevoel hebben jullie me wel afgenomen eigenlijk. Door middel van toch wel het vele contact en het weten van, of in ieder geval erachter gaan van die opleidingen dat je wilt dat je ook groeit en dergelijke. Dat is mooi. 

J: Wat maakt ICTZaakwaarnemer bijzonder voor jou. 

L: Jullie voelen zeg maar niet als een baas over mij, maar echt gewoon als iemand die me verder wilt brengen. En hè dat is het hele verschil dus daar ben ik gewoon blij mee. 

J: Waar zie jij jezelf over drie jaar?

L: als je zegt over waar zit ik over drie jaar, sowieso ergens in een leuke omgeving. en gewoon een stapje verder misschien iets in de beheerders richting of misschien richting applicatie of wie weet. 

J: Ik denk dat dat helemaal goed gaat komen, de opdrachten waar je nu op zit bij basic-fit weet ik dat ze heel erg tevreden over je zijn en dat je enorme stappen aan het maken bent. Dus nou ja, nu nog wat certificaten behalen en dan weet ik zeker dat het helemaal goed gaat komen om die volgende stappen te zetten en wij gaan jou daar ook zeker in ondersteunen. Ik wil je heel erg bedanken voor je deelname. en ja,  thanks eigenlijk.

L: Ja geen probleem, dankjewel

Reviews

Wat andere ICT’ers over ons zeggen

Bekijk meer reviews

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!