Lex

E: Nou Lex leuk dat je dit interview met mij wilt doen. Ik ben allereerst heel benieuwd wat heb jij de afgelopen periode geleerd? 

L: Wel ja, echt eigenlijk heel veel. Toen ik bij ICTZaakwaarnemer begon, toen kwam ik van UPS af. En bij UPS had ik gewoon taken als Database beheer en server beheer en dat soort dingen, dus ik was voornamelijk bezig met op de achtergrond SQL codes schrijven en problemen oplossen. Maar sinds ik bij ICTZaakwaarnemer ben is dat veranderd. Ik zit nu, ben nu laptops aan het inspoelen en laptops aan het repareren. Het vorige project moest ik mensen migreren van met de windows, microsoft365 migratie. Ik heb daar heel veel bij geleerd echt gewoon dingen die ik voorheen niet kon is me gewoon nu, ja, routine van me dag en dat is, ja, heel leuk eigenlijk. Leukste opdracht is toch wel de vorige van Engie Equans.

Daar moest ik mensen dus migreren, was een naamswijziging van het bedrijf en daarvoor heb ik heel Nederland doorgereden. Ja dat was gewoon gezellig. Ik kreeg hotel overnachtingen, was een leuk team waarmee ik werkte. Ja dat is gewoon een once in a lifetime experience. en ja dat was heel gezellig. 

E: Nou mooi, goed om te horen. Dankjewel Lex, dan ga ik het hier afsluiten.

L: Geen probleem. Helemaal Prima.

Reviews

Wat andere ICT’ers over ons zeggen

Bekijk meer reviews

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!