Luuk

J: Nou hi Luuk, dankjewel dat je vandaag wilt deelnemen aan het interview. Wat heb jij de afgelopen periode geleerd?

L: Helemaal niks, nee het bedrijfsleven is echt wat ik inderdaad heb geleerd, hoe je omgaat met bepaalde mensen die wat langer in het bedrijf zitten. Hoe je met klanten omgaat, hoe je de zaken regelt in het bedrijf. 

J: Hoe is eigenlijk jouw band met je collega’s, heb je een beetje leuke collega’s ?

L: Ja, ik vind dat onze band best wel goed is eigenlijk. Dus eigenlijk ja, de band met elkaar is gewoon grappig, leuk, goed teamwork, dus dat is echt heel fijn.

J: Maar dan is natuurlijk ook de vraag, ben je ook blij met ons? Want heb je het een beetje naar je zin bij ICTZaakwaarnemer?

L: Ik ben eigenlijk heel blij dat ik jullie heb ontmoet. Jullie hebben me zegmaar heel goed begeleid van, hoe ga je beginnen met als je klaar bent met school. Dus ja, heel veel mensen hebben dat ze moeten gaan solliciteren bij bepaalde bedrijven en dat vinden ze altijd heel lastig. En via jullie kunnen ze eigenlijk een voorbeeld nemen van hoe het werkt, hoe het gaat. Heb je toch een soort van duwtje in je rug dankzij jullie en dat voelt heel fijn. 

J: Hiermee zijn we ook aan het einde van het interview gekomen en wil ik je heel erg bedanken voor je deelname en spreek ik je snel weer, dankjewel.

L: Dankjewel voor de interview.

Reviews

Wat andere ICT’ers over ons zeggen

Bekijk meer reviews

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!