Luuk

M: Daar zijn we, leuk dat je mee wilt doen aan het interview. Kan jij misschien even kort vertellen wie je bent en wat eigenlijk jouw band met ICTZaakwaarnemer is?

L : Ja, nee, ik ben Luuk dus inderdaad, 25 jaar ook, bijna 26 inmiddels. En ik ben volgens mij uit mijn hoofd, dat weet ik niet helemaal zeker, als derde binnengekomen bij ICTZaakwaarnemer toentertijd. En daar heb ik, even kijken, twee jaar lang met plezier gewerkt. 

M: Wat was het bijzonderste moment bij ICTZaakwaarnemer voor jou?

L: Het meest bijzondere denk ik wel is dat niemand echt een nummertje is zeg maar. Dat je dan meteen zo’n salaris, en meteen een auto, en meteen die voorwaarden die hun geboden hebben zeg maar voor een klein bedrijf. Ik denk dat dat ook wel lef heeft getoond. En daardoor zijn jullie misschien ook wel zo groot geworden. Ook omdat je het ook persoonlijk houdt met mensen maar jullie geven dan ook jullie werknemers ook gewoon een passend aanbod.

M: Mooi

L: En inderdaad, dat jullie dan even langs kwamen bij mij om te barbecueën. En het bedrijfsuitje naar de Kiup zeg maar toen. En het bedrijfsuitje bij ICTZaakwaarnemer zelf ook gewoon, dat ik ook gewoon andere collega’s leerde kennen. En jullie sollicitatieprocedure was natuurlijk heel anders dan bij andere, dat scheelt wel. Potje mario tegen Lucas bijvoorbeeld, en ja jullie zijn altijd welkom voor een barbecue, dat is geen probleem.

M: ja oke gezellig, nou goed dan gaan we elkaar snel weer een keer spreken Luuk.  

L: We spreken elkaar.

M: Zo is het Luuk, fijne vakantie, geniet daar he!

L: Is goed, ik spreek je.

M: Ciao man hoi hoi

L: doei

Reviews

Wat andere ICT’ers over ons zeggen

Bekijk meer reviews

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!