Steve

M: Nou leuk dat je mee wilt doen aan het interview. Kan je misschien kort vertellen van wat je doet voor ICTZaakwaarnemer?

S: Dankjewel Maarten, ik ben werkzaam bij IVC Evidensia en wat ik daar doe; ik ben manager IT van de binnendienst. Het leuke daaraan vind ik dat het veelzijdig is. Ik kwam hier van origine binnen als projectmanager IT, ben ik ook nog steeds, maar daarnaast ben ik ook leidinggevende. Laatst een gesprek gehad en toen werden mijn verdiensten beloont. Daar heb ik nog niet eens actief om gevraagd dus ik ben meer gaan verdienen, ja zeker. 

M: Welke certificaten ben jij aan het behalen momenteel?

S: Agile, Agile scrum, en scrum master, daar wil ik voor gaan en lean sigma. 

M: Wat maakt ICTZaakwaarnemer bijzonder voor jou?

S: Bijvoorbeeld het contact dat ik met jou heb. Nauw contact, heel laagdrempelig. Heel open, heel eerlijk en transparant. Dat is niet altijd vanzelfsprekend. Jij bent voor mij ook het gezicht van ICTZaakwaarnemer.

M: Ik vond het leuk om te horen en dankjewel voor al je aardige woorden. Heb jij misschien nog iets wat je wilt zeggen om het gesprek af te sluiten?

S: Nee dankjewel voor dit interview en heel mooi initiatief ook en dit is weer een teken van hoe betrokken ICTZaakwaarnemer ook is met hun collega’s eigenlijk.

M: Dat vind ik leuk om te horen, nog een hele fijne avond Steve.

S: yes dankjewel.

Reviews

Wat andere ICT’ers over ons zeggen

Bekijk meer reviews

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!