Onze ICT vacatures

Servicedesk medewerker vacatures

Ga jij lekker op het oplossen van IT-problemen? Vind je het fijn om het aanspreekpunt te zijn voor mensen op het gebied van IT-support? Zoek je toevallig ook nog een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ICTZaakwaarnemer aan het juiste adres.

Trevor Dorn

Trevor Dorn

Jouw recruiter

Werkplekbeheer en servicedesk medewerker

IconVeenendaal Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40 uur per week
Bekijk nu
Open filters ⤵
Filters
Afstand
Categorie
Opleiding
X Reset filters

Wij helpen jou aan de baan als servicedesk medewerker die bij jou past! Door ons grote bestand met vacatures, hebben we altijd de geschikte vacature voor jou. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als servicedesk medewerker? Check dan snel onze IT-vacatures!

Wat doet een servicedesk medewerker?

Als servicedesk medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt op het gebied van IT-services. Jij lost de IT-gerelateerde problemen op voor mensen binnen jouw bedrijf. Omdat je dagelijks met mensen in gesprek bent via de mail of telefoon, beschik jij over goede sociale vaardigheden. Zo ben je klantvriendelijk, oplossingsgericht en communicatief vaardig waardoor je elk vraagstuk op de juiste manier kunt afhandelen. Jij bent als servicedesk medewerker het enige aanspreekpunt voor klanten, werknemers en zakelijke partners. Jij houdt je dan ook op dagelijkse basis bezig met het operationele beheer van de IT-infrastructuur. Aanvragen, problemen, meldingen of incidenten zijn de zaken waar jij je mee bezig houdt.

Als servicedesk medewerker ga jij met je collega’s op zoek naar de best mogelijke oplossing voor ieder probleem. Met jouw eigen skill-set, is dat natuurlijk geen enkel probleem! Herken jij jezelf terug in deze vaardigheden? Check dan snel de IT-vacatures.

Wat is het salaris van een servicedesk medewerker?

Het salaris van een servicedesk medewerker hangt af van het niveau van je genoten opleiding en je skills. Maar in Nederland ligt het gemiddelde salaris van een servicedesk medewerker rond de € 2.500 bruto per maand.

Wanneer je als servicedesk medewerker nog niet heel veel ervaring hebt, en dus junior servicedesk medewerker bent, dan ligt je salaris rond de € 2.100 bruto per maand. Heb je meer ervaring opgedaan en ben je gegroeid in je functie? Dan kun je een salaris van rond de € 2.900 per maand verwachten.

Hoe word je servicedesk medewerker?

Wanneer je aan de slag wilt gaan als servicedesk medewerker, moet je hiervoor wel een bepaalde achtergrond hebben in de IT. Echter hoef je voor de functie als IT servicedesk medewerker niet per se een afgeronde opleiding te hebben. Wel moet je beschikken over minimaal mbo werk- en denkniveau. Dit behaal je bij een mbo ICT-opleiding op niveau drie of vier. Daarnaast is het verplicht om de basis te kennen over het inrichten van IT-processen binnen organisaties. Ook is het een pre als je kennis hebt van het maken van rapportages, documentaties en de ondersteuning van applicaties. Heb je deze kennis niet? Geen probleem! Dit kun je ook leren bij onze traineeships.

Wanneer je aan de slag gaat via ICTZaakwaarnemer, zijn er nog talloze groeimogelijkheden. Voor elke ambitie staat ICTZaakwaarnemer voor je klaar. Wij helpen jou bij het behalen van het MD-100 certificaat en het MD-101 certificaat. Heb je al een opleiding op zak of heb je al ervaring? Geen probleem! Dan koppelen we jou direct aan een vacature bij een uitdagende opdrachtgever!

Aan de slag als servicedesk medewerker via ICTZaakwaarnemer

Wil jij aan de slag als IT servicedesk medewerker via ICTZaakwaarnemer? Dan komen daar naast een baan die bij je past, nog enkele voordelen kijken. Zo kun je bij ons rekenen op:

Zie jij het wel zitten om je handen uit de mouwen te steken en als servicedesk medewerker aan de slag te gaan? Ga op zoek naar de juiste vacature voor jou of neem contact met ons op! Wij kunnen namelijk iedereen helpen om aan de slag te gaan als ICT-specialist.

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!