Onze ICT vacatures

Support engineer vacatures

Ben jij iemand met sterke communicatieve en technische vaardigheden die elk probleem aan kan? Dan ben je bij ICTZaakwaarnemer aan het juiste adres. Door ons grote bestand met vacatures, hebben we altijd de geschikte vacature voor jou. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als support engineer? Check dan snel onze IT support vacatures!

Lucas Kastelein

Lucas Kastelein

Jouw recruiter

2e lijns Support Engineer

IconTilburg Icon €2550,- en €3200,- p/m Icon 40 uur per week

Populair

Bekijk nu
Open filters ⤵
Filters
Afstand
Categorie
Opleiding
X Reset filters

Het komt overal wel eens een keer voor: een probleem met de systemen binnen een organisatie. Dit kan verschillen van netwerkstoring tot computerproblemen. Een ding is zeker: wat het ook is, deze problemen moeten verholpen worden. Jij, als support engineer, bent de redder in nood. Geen enkel IT-probleem binnen de organisatie is een probleem voor jou en geen enkele uitdaging ga jij uit de weg.

Wat doet een support engineer?

Jij bent als support engineer verantwoordelijk voor het voorzien van juiste informatie aan je collega’s. Dit doe je voornamelijk via mail, chat of telefonisch. Hierbij wil je er zo snel mogelijk achter komen wat de urgentie, aard en omvang van het probleem is. Wanneer je dit in kaart hebt gebracht, kun jij met jouw expertise helpen om het IT-probleem op te lossen. Jij beschikt over goede sociale vaardigheden zodat je iedereen die jouw hulp nodig heeft, op de juiste manier te woord kunt staan. Jij weet goed door te vragen om zo tot de kern van het probleem te komen. Geen uitdaging is te gek voor jou en je doet je uiterste best om het probleem op te lossen. Je bent ook niet bang om de hulp van je collega’s in te schakelen. Samenwerken is jouw ding en samen zoeken jullie naar de beste oplossing voor het IT-probleem.

Als support engineer ga jij met je collega’s op zoek naar de best mogelijke oplossing voor ieder probleem. Met jouw eigen skill-set, is dat natuurlijk geen issue! Herken jij jezelf terug in deze vaardigheden? Check dan snel de IT-vacatures.

Wat is het salaris van een support engineer?

Het salaris van een support engineer hangt af van het niveau van je  skills en opleiding. In Nederland ligt het gemiddelde salaris van een support engineer rond de € 2.500 bruto per maand.

Wanneer je als support engineer nog niet heel veel ervaring hebt, en dus junior support engineer bent, dan ligt je salaris rond de € 2.100 bruto per maand. Heb je meer ervaring opgedaan en mag je jezelf medior of zelfs senior support engineer noemen? Dan kun je een salaris van rond de € 2.900 per maand verwachten.

Hoe word je support engineer?

Een support engineer word je niet vanzelf. Naast dat je passie moet hebben op het gebied van ICT, dien je ook een ICT-gerelateerde opleiding te hebben afgerond. Ook kun je door middel van omscholing starten als support engineer. Het is zo dat er geen specifieke opleiding is tot support engineer. Opleidingen waar je aan kunt denken zijn ICT-beheerder (mbo), informatica (hbo) of informatica op wo-niveau. Wanneer je aan de slag gaat via ICTZaakwaarnemer, zijn er nog talloze groeimogelijkheden. Wil jij je bijvoorbeeld ontwikkelen tot applicatiebeheerder? Dan staat ICTZaakwaarnemer voor je klaar. Wij helpen jou de benodigde certificaten te halen en bieden ook een traineeship aan om jou alle kennis te laten opdoen die jij nodig hebt. Heb je al een opleiding op zak of heb je al ervaring? Geen probleem! Dan koppelen we jou direct aan een vacature bij een uitdagende opdrachtgever!

Aan de slag als support engineer via ICTZaakwaarnemer

Wil jij aan de slag als IT-support engineer via ICTZaakwaarnemer? Dan komen daar naast een baan die bij je past, nog enkele voordelen kijken. Zo kun je bij ons rekenen op:

Zie jij het wel zitten om je handen uit de mouwen te steken en als support engineer aan de slag te gaan? Ga op zoek naar de juiste vacature voor jou of neem contact met ons op! Wij kunnen namelijk iedereen helpen om aan de slag te gaan als ICT-specialist.

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!