Thomas: in dienst om jou te helpen groeien.

Leer Thomas kennen, de ruggengraat van ons team, toegewijd aan het stimuleren van jouw unieke talenten. Door zijn ervaring met topatleten en een diep inzicht in teamdynamiek, biedt Thomas een omgeving waarin elke IT’er kan bloeien en excelleren.

Thomas brengt iedereen samen en zorgt ervoor dat we ons allemaal kunnen ontwikkelen. Hij is meer dan alleen een begeleider; hij is iemand bij wie we terecht kunnen voor advies en een goed gesprek.

 

Thomas achter zijn laptop tijdens een meeting

Stip aan de horizon

Thomas helpt jou samen met onze ICT-trainer Nassim om waardevolle kennis op te doen.

Je leert dingen die je verder helpen in je carrière en behaalt certificaten die goed staan op je cv. Jij geeft je doelen op bij Thomas, hij helpt jou om ze te bereiken en alles uit jouw groeimogelijkheden te halen.

Jouw geluk voorop

Naast studieplannen en tips spreekt hij met je over je job en alles daaromheen. Jouw geluk is voor Thomas prioriteit. Hij is behulpzaam en staat ook voor je klaar wanneer je hem nodig hebt buiten de normale meetings om. Je kan dus ook voor privézaken bij hem terecht.

Wanneer onze organisatie nog groter wordt, zullen we uiteraard ook een extra talentmanager gaan zoeken. Dit zodat er altijd een aangewezen persoon is binnen onze organisatie die zich volledig richt op jouw behoeften.


Lees 10+ reviews

ICT'ers over Thomas

Thomas functioneert als een Talent manager. Gedurende mijn carrière bij Ictzaakwaarnemer heeft hij uitstekende begeleiding geboden. Door zijn empathie verlopen gesprekken erg fijn. Met zijn professionele houding en communicatievaardigheden is duidelijk dat deze functie hem perfect past.

Derel

Thomas is iemand die altijd het beste uit je wil halen, niet alleen op het gebied van IT of werk, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling.

Jim

Sinds het starten van het traineeship bij Ictzaakwaarnemer verloopt de samenwerking met Thomas uitstekend. De communicatie met hem is altijd snel en effectief. Hij staat open voor vragen en neemt de tijd om deze serieus te beantwoorden. Als talentmanager is hij er echt voor de medewerker, vormend als een brug tussen de medewerker en de organisatie.

Bas

In de samenwerking met Thomas was het altijd mogelijk om open te zijn. Als er iets was, professioneel of persoonlijk, kon je altijd bij Thomas terecht. Hij heeft een verwelkomende houding en is altijd bereikbaar. Bovendien heeft hij goed geholpen met het opstellen van een ontwikkelingsplan en het kiezen van de juiste certificaten.

Indy

Thomas is zeer vriendelijk en relaxt. Je kunt hem echt zien als een vertrouwenspersoon waarmee je alles kunt delen. Daarnaast is hij een geweldige talent manager die je ondersteunt in je groei. Hij staat altijd klaar voor iedereen. We hopen in contact te blijven; hij is echt top.

Wesley

Thomas? Ja, met hem gaat het prima. Hij stelde een verzoek dat ik waardeer, maar ik moet even goed nadenken over hoe ik dat verwoord. Wat zeker is, is dat de samenwerking met hem enorm fijn is. Hij en zijn team zien mensen echt als individuen, niet gewoon als inkomstenbronnen. Hij is echt vriendelijk en zet zich in voor mensen wanneer dat nodig is. Hij is een toffe kerel.

Anonieme collega

Thomas heeft een super relaxte houding. Het is fijn om met hem te praten; naast zijn talent in managen, zijn de kleine privé babbeltjes ook fijn. Hij reageert altijd snel en duidelijk. Overall zijn we super tevreden met hoe hij werkt.

Wassim

Thomas is een hele fijne talentmanager. Hij staat 100% voor je klaar op elk tijdstip en moment van de dag. Je kan bij hem al je vragen kwijt en hij zorgt ervoor dat je je ook gehoord voelt. Verder is thomas ook iemand die zich aan zijn woord houdt. Dit kan je dan ook weer zien in het bedrijfscultuur van ICTZaakWaarnemer, zij staan voor de mens. Thomas is super benaderbaar en ik heb een hele fijne manier van omgang. Topper dus!

Konstantinos Panagiotopoulos

Ben je op zoek naar een werkomgeving waar je niet zomaar een nummer bent? Waar alles specifiek op jou wordt afgestemd? Overweeg dan om je bij ICTZaakwaarnemer aan te sluiten.

Ontdek de mogelijkheden