Citaten

Onze IT-ers over Thomas

"Thomas is een hele fijne talentmanager. Hij staat 100% voor je klaar op elk tijdstip en moment van de dag. Je kan bij hem al je vragen kwijt en hij zorgt ervoor dat je je ook gehoord voelt. Verder is Thomas ook iemand die zich aan zijn woord houdt. Dit kan je dan ook weer zien in de bedrijfscultuur van ICTZaakwaarnemer, zij staan voor de mens. Thomas is super benaderbaar en ik heb een hele fijne manier van omgang. Topper dus!"

Konstantinos Panagiotopoulos

"Super relaxte houding, fijn en vertrouwelijk om met je te praten, je doet alleen meer dan talent managen, soms is dat kleine priv├ę babbeltje ook fijn. Hij reageert snel en duidelijk. Overall super tevreden met hoe je werkt :)"

Wassim

"Zeer vriendelijk en relaxed, een goeie vertrouwenspersoon waar je alles mee kan delen en daarnaast een super talent manager die je helpt door te groeien. Je stond altijd voor iedereen klaar Hopelijk blijven we in contact. Je bent een top gozer ­čśŐ"

Wesley

"In mijn fijne samenwerking met Thomas heb ik mijzelf altijd open kunnen stellen. Als er iets was op een professioneel of persoonlijk vlak kon ik bij Thomas terecht. Een fijne ontvangende houding en is altijd beschikbaar. Hiernaast heeft hij mij persoonlijk ook erg goed geholpen voor een plan maken in mijn ontwikkeling, en uitzoeken welke certificaten hierbij passen."

Indy

"Hey Thomas, met mij gaat het prima hoor. uhhhm ik stel het verzoek erg op prijs, maar dit zal ik even goed moeten verwoorden. Wat ik je wel vast kan zeggen is dat ik de samenwerking enorm fijn vind en dat jullie mensen ook echt als mensen zien en niet als nummertje wat maar geld binnen harkt. Je bent erg vriendelijk en zet je echt in voor mensen als dat nodig is. Je bent een toffe kerel en dat mag gezegd worden. Gelieve wel anoniem te plaatsen, ik houd mijn online voetafdruk het liefst zo klein mogelijk ^^"

Anoniem

"Sinds ik begonnen ben met het traineeship bij Ictzaakwaarnemer is de samenwerking met Thomas heel goed verlopen. Vooral de communicatie was snel en effectief. Thomas staat altijd open voor vragen en neemt ook de tijd om ze serieus te beantwoorden. Als talentmanager zorgt Thomas er echt voor dat hij er voor de medewerker is en dit vormt een mooie brug tussen medewerker en organisatie."

Bas

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!