3 MIN READ

Top 250 Groeibedrijf!

Yes!! Tijd voor een hele toffe mededeling: ICTZaakwaarnemer is geselecteerd als een van de Top 250 Groeibedrijven van 2023, een lijst die n.a.v. zorgvuldig onderzoek wordt samengesteld door het Erasmus Centre for Entrepreneurship in samenwerking met NLGroeit.

Samen met de andere organisaties op de lijst hebben we, ondanks de uitdagingen, zoals tekorten op de arbeidsmarkt en inflatie, de belangrijkste motor voor banencreatie gevormd. Tussen 2019 en 2022 groeiden de Top 250 Groeibedrijven met bijna 50.000 FTE’s.

Complexe maatschappelijke uitdagingen

Onze kwalificatie als groeibedrijf hebben we te danken aan het feit dat we tussen 2019 en 2022 jaarlijks gemiddeld meer dan 20% groei in FTE’s (voltijdse collega’s) hebben gerealiseerd. Opmerkelijk was dat de lijst, ondanks de uitdagingen van de oorlog, inflatie, hoge rentes en aanhoudende schaarste op de arbeidsmarkt, vele nieuwkomers kent. De onderzoekers merken op dat de groei van deze organisaties te danken is aan de toepassing van nieuwe technologieën en de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen.

Onze oplossing

De voornaamste uitdaging waar wij mee te maken hebben is de schaarste op de arbeidsmarkt. Al sinds 2018 kijken we anders naar talent. Onze brain-games (brain-assessment) tooling zorgt ervoor dat we beter in staat zijn om talent op waarde te schatten. De inzichten maken het mogelijk om voor elke ICT-specialist een plek te vinden die echt past, en niet alleen op papier (match op aantal jaar gewenste werkervaring etc).

De Top 250 Groeibedrijven helpen onze economie toekomstbestendig te maken. Ze ontwikkelen fantastische nieuwe verdienmodellen en innovaties die zorgen voor ingrijpende veranderingen in het bedrijfsleven.

Als ICTZaakwaarnemer zijn we enorm trots om onderdeel uit te mogen maken van dit mooie gezelschap. We zullen er naar streven om te blijven innoveren, groeien en zo veel mogelijk waarde te leveren aan onze ICT-collega’s en opdrachtgevers. Graag bedanken we al onze collega’s en ex-collega’s, opdrachtgevers en zakelijke relaties voor hun samenwerking. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om deze prachtige onderscheiding te behalen. Bedankt voor de samenwerking tot nog toe, op nog vele jaren!

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!