Onze ICT vacatures

Werkplekbeheerder vacatures

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkplekbeheerder? Check dan snel onze werkplekbeheerder vacatures!

Trevor Dorn

Trevor Dorn

Jouw recruiter

Werkplekbeheer en servicedesk medewerker

IconVeenendaal Icon €2100,- en €3000,- p/m Icon 40 uur per week
Bekijk nu
Open filters ⤵
Filters
Afstand
Categorie
Opleiding
X Reset filters

Jij bent de spil in het web. Geen uitdaging is te gek voor jou en als iemand een IT-gerelateerd probleem heeft, ben je degene die te hulp schiet. Jij als werkplekbeheerder bent de sleutel tussen systeembeheer en de servicedesk. Geen probleem is voor jou te groot en je wordt blij om met jouw expertise mensen te helpen. Herken je jezelf? Dan ben je bij ICTZaakwaarnemer aan het juiste adres. Door ons grote bestand met vacatures, hebben we altijd de geschikte vacature voor jou.

Wat doet een werkplekbeheerder?

Als werkplekbeheerder weet je als beste hoe je IT-gebruikers moet helpen met allerlei verschillende soorten vraagstukken. Jouw dag is heel divers, van langs opdrachtgevers rijden tot collega’s op kantoor helpen. Zonder problemen stap je in de auto om met jouw expertise en ervaring je opdrachtgever uit de brand te helpen. Omdat jij je sterk in je schoenen staat, loop je vol vertrouwen langs je collega’s om ze te helpen. Je houdt je vooral bezig met het installeren en configureren van werkplekken, apparatuur en software. Denk hierbij aan computer, telefoons en tablets die mensen gebruiken om hun werk uit te voeren. Is er toch een probleem naar boven gekomen? Dan ben jij de specialist die dit kan oplossen. Met jouw sociale vaardigheden weet je precies hoe je tot de kern van het probleem moet komen. Op die manier help je jouw collega’s of klanten zonder enige moeite.

Met jouw MD-100 en ITIL-certificaten op zak in combinatie met je ervaring, ben jij meer dan geschikt om als werkplekbeheerder aan de slag te gaan. Jij als werkplekbeheerder bent stressbestendig waardoor tijdsdruk voor jou geen enkel probleem is. Meer afwisselend werk? Ga dan aan de slag als hybride werkplekbeheerder. Zo kun je jouw expertise zowel op locatie als remote inzetten. Interesse?  Check dan snel de vacatures.

Wat is het salaris van een werkplekbeheerder?

Het salaris van een werkplekbeheerder hangt af van je ervaring, skill-set en je opleiding. In Nederland ligt het gemiddelde salaris van een werkplekbeheerder rond de € 2.750 bruto per maand. Heb je als werkplekbeheerder nog niet heel veel ervaring, en dus junior werkplekbeheerder bent, dan ligt je salaris rond de € 2.300 bruto per maand. Heb je meer ervaring opgedaan en mag je jezelf medior of zelfs senior werkplekbeheerder noemen? Dan kun je een salaris van rond de € 3.200 per maand verwachten.

Hoe word je werkplekbeheerder?

Wanneer je aan de slag wilt gaan als werkplekbeheerder, dan kan dit met een brede achtergrond. Neem bijvoorbeeld een relevante ICT-opleiding, ICT-ervaring, certificaten en communicatieve vaardigheden mee en wij kunnen je al verder helpen. Vanaf welke niveau? Al met een mbo-diploma in de richting van ICT op niveau drie of vier op zak kun je aan de slag als werkplekbeheerder. Extra cursussen, certificaten en opleidingen zijn natuurlijk alleen maar mooi meegenomen. Maar wist je dat je ook zonder opleiding bij ons kunt starten? Wij zorgen dat je dan binnen de kortste keren over de juiste kennis beschikt.

Heb je al veel ervaring en kennis? Dit kan betekenen dat je op een hoger niveau kunt instromen en al jouw skills direct kunt inzetten. Bij ICTZaakwaarnemer kun je verschillende cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen. Van Azure tot aan Windows, bij ons word jij de expert op elk gebied. Heb je alle diploma’s al en wil je direct aan de slag? Geen probleem! Dan koppelen we jou direct aan een vacature bij een uitdagende opdrachtgever!

Aan de slag als werkplekbeheerder via ICTZaakwaarnemer

Wil jij aan de slag als IT werkplekbeheerder via ICTZaakwaarnemer? Dan komen daar, naast een baan die bij je past, nog enkele voordelen kijken. Zo kun je bij ons rekenen op:

Zie jij het wel zitten om je handen uit de mouwen te steken en als werkplekbeheerder aan de slag te gaan? Ga op zoek naar de juiste vacature voor jou of neem contact met ons op! Wij kunnen namelijk iedereen helpen om aan de slag te gaan als ICT-specialist.

Even bellen? Dan leggen we je graag alles uit zodat je weet wat je van ons kan verwachten.

Begin nu een gesprek!